SOCIALDEMOKRATEN STEFAN LÖFVENS TROVÄRDIGHET OM HEDERSVÅLD?

Statsministern och socialdemokraten Stefan Löfven försöker lyfta hedersvålds kulturen bland muslimer. Hur trovärdig är han och socialdemokratin i frågan? Två kvinnliga socialdemokratiska politiker har tvingats avgå på frågan när de varit alltför tydliga och kritiska. Först kvinnoförbundets ordförande Nalin Pekul sedan var det Ann-Sofie Hermansson i Göteborg.

Nu tror Stefan Löfven att socialdemokraterna skall gå i spetsen i frågan. De är frånsprungna av alla oss andra som behandlat frågan i årtionden!

Den som är intresserad kan söka på sossarnas hemsida och se vad de skrivit om hedersvåld. Uppenbarligen inte mycket men bl a inlägget ”Hederskultur – en gammal svensk tradition” av en Miguel Odhner kommunstyrelsens ordförande i Kungälv. Man tar sig för pannan. Hur oseriösa kan de relativiserande mångkulturalisterna bli?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: