SOCIALDEMOKRATERNA OCH DE MUSLIMSKA TERRORISTERNA, MÖRDARNA OCH PEDOFILERNA.

 
 
Tysklands inrikes- och justititedepartement har accepterat ett förslag om att dra in IS-terroristers medborgarskap. Samtidigt har Stefan Löfven vägrat att göra detsamma i Sverige med hänvisning till bland annat ”internationell rätt”.
 
Stefan Löfven är som vanligt på fel sida om sanningen!
 
Internationella konventioner är underordnade svensk grundlag och vanlig lag och snarast att jämställa med föreskrifter och anvisningar. Stefan Löfven och hans anhang försöker i vanlig ordning slå blå dunster i ögonen på svenska folket om att internationella konventioner, ”internationell rätt” är överordnad svensk lag! Det finns INGET som hindrar Sverige att i likhet med Finland, Belgien och Tyskland m.fl. ta ifrån deash/IS terroristerna deras medborgarskap, män, kvinnor och barn!
 
Det handlar om POLITISK VILJA! Den intressanta frågan är varför socialdemokratin vill ha hit mängder av muslimska migranter inklusive muslimska terrorister som har stort stöd i den muslimska diasporan. Socialdemokraterna tappar väljare bland det arbetande folket men har ett ökande väljarstöd i den muslimska diasporan! Det är en förklaring!
 

DAESH/IS TERRORISTERNA SKALL INTE TAS EMOT I SVERIGE, VARKEN MÄN, KVINNOR ELLEF BARN!

När Daesh/IS terroristerna och deras kvinnor nu intervjuas – av bl.a. Cecilia Udén i SR – har ingen av dem sett någonting. Alla har varit blodgivare eller ambulansförare.

Stefan Löfven tycker att vi måste ta emot kvinnorna och i synnerhet barnen. Har han inte sett barn i vår mening ta livet av folk eller sparka fotboll med avskurna huvuden. Sök på nätet! Eftersom Daesh/IS med sin muslimska ideologi lagt ut dessa filmer som propaganda så finns dokumenten tillgängliga.

Barnen är hårt muslimskt jihadistiskt indoktrinerade och potentiellt farligare än mödrarna. Männen skall inte tas emot i Sverige. Kvinnorna skall inte tas tillbaka. Barnen skall inte heller tas emot i Sverige! Det är den enda säkra hållningen för att det inte byggs upp jihadistiskt aktiva celler i Sverige.

Det förefaller socialdemokraten Stefan Löfven inte begripa! Är någon förvånad med tanke på denne figurs kognitiva förmågor, eller snarare brist på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: