ÄR DE MUSLIMSKA MÄNNEN RIKTIGA MÄN?

 

 Det är främst män, ofta i vapenför ålder, som lämnat sina kvinnor och barn bakom sig i Syrien och Somalia, Afghanistan och andra länder som nu kommer att kunna ta hit sina familjer. I allt väsentligt skiljer sig 2000-talets flyktingar från alla tidigare. Nu är det muslimska män som flyr och lämnar de svagaste grupperna, äldre, kvinnor och barn bakom sig.

Tidigare under 1900-talets olika kriser och krig/världskrig har flyktingarna främst bestått av de mest utsatta grupperna medan männen försvarat sitt land och sin egendom. Nu är det tvärtom.

De muslimska männen flyr och lämnar gamla, kvinnor och barn bakom sig. Det antyder att det inte främst är flyktingar från krig utan välfärdsmigranter det handlar om. De söker sig ett bättre liv i Sverige på svenska skattebetalares bekostnad. De män som verkligen flyr från krig men lämnar kvinnor och barn kvar i krigsområdet är helt enkelt ynkliga och inga riktiga män!

De välfärdsmigranter som tagit sig till Sverige arbetar inte i någon betydande omfattning.  Endast ca 5 procent bland de som kommit de senaste åren har sysselsättning mycket generöst definierat. De kommer heller inte att arbeta i någon nämnvärd utsträckning kommande år. Cirka 50 procent har sysselsättning om 15 år. Lönsamma som grupp, i meningen högre skatteintäkter än bidragskostnader, inträffar vid en sysselsättningsnivå på drygt 70 procent vilket inträffar om 19-20 år. En majoritet kommer att gå in i pensionssystemet utan att ha bidragit. Konsekvensen för oss etniska svenskar blir ytterligare kommande försämringar av pensionssystemet och kommande skattehöjningar statligt och kommunalt för att betala kostnaderna för de bidragsberoende och bidragslevande välfärdsmigranterna.

Hur som helt, jag frågar mig vad de dysfunktionella muslimska männen från MENA (Mellanöstern o Nordafrika) området är för sorts män. De är lågintelligenta, lågutbildade och lågkompetenta men är det riktiga män överhuvudtaget?

De flesta etniska svenskar jag diskuterar med skulle gjort tvärtom i en liknande situation. Vi hade skickat iväg våra kvinnor och barn först och stannat själva. De muslimska männen gör inte så därför att de INTE ÄR RIKTIGA MÄN. Svaret finns sannolikt i deras religion, islam, där kvinnor i praktiken inte har samma värde som män. Läs gärna Magda Gads Expressen-artiklar om Afghanistan. Oerhört upplysande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: