DAESH/IS BEDRIFTER.

 

En bur full med människor som filmas av en undervattenskamera när den sänks ned i en pool och männen dränks. En grupp män med sprängmedel runt halsen som exploderar samtidigt som deras död filmas i slowmotion. Fångar som sitter i en bil som skjuts sönder med ett raketgevär. Filmas.

Dessa filmer återfanns och spreds av dem som åtalas för terroristbrott vid Stockholms tingsrätt. Det här är sådant som de minst 150 daesh/IS terrorister som återvänt och går fria på våra gator varit med om. I Vivalla i Örebro går några tiotal av dem. Att de sedan på öppen gata lynchar en man till döds är inte förvånande!

Vad gör kommun- och riksdagspolitiker? Vad gör rättsväsendet? Ingenting är svaret! Hur länge måste vi svenskar finna oss i detta från makthavarna?

Dessa ”människor” (den banala tesen om ”allas lika värde” är väl i grunden falsifierad av dessa) skulle inte släppts in alternativt spärrats in. Nu riskerar vi att ytterligare av dessa omänskliga terrorister kommer till Sverige!

Samtidigt som ”the do-gooders” fortsätter TIGANDET kring detta men upprörs över Hanif Balis språkbruk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: