FÖRSVARET ÄR UNDERMÅLIGT!

 
Vårt försvar klarar inte att nå målet att ställa upp två brigader. Pengarna för det fattas! Beatrice Ask uttalar sig kritisk mot nuvarande ”regering” men glöm inte när ni lyssnar till hennes krokodiltårar att hon var med att fatta beslut om stora nerdragningar under den tid statsminister Fredrik Reinfeldt ansåg att försvaret var ”ett särintresse.” Alltså noll i trovärdighet.
 
Om nuvarande regering och riksdag anser att hotbilden är sådan att vi behöver ett starkt försvar så har resurserna för att skapa det försvaret funnits i många år! Om de 150 – 225 miljarder som årligen satsats på lågkompetenta och lågutbildade muslimska migranter istället satsats på försvaret så hade Sverige haft ett försvar topp tio i världen istället för nuvarande två veckors försvar!
Vi hade haft ett geo-politiskt tryggt Sverige istället för dagens samhälle i upplösning pga muslimsk gängkriminalitet, dödskjutningar, våldtäkter, könsstympningar, barnäktenskap, en omfattande diaspora som försörjer sig på skattefinansierade bidrag m.m m.m.!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: