FEMTON KLIMATFORSKARE OM KLIMATHOTET – FÖR OCH EMOT!

I texten nedan presenteras femton forskare. Tio av dem hävdar med vetenskapliga data och analys att klimatförändringar som kan konstateras kan ha sin grund i mänsklig aktivitet. Fem av forskarna hävdar på vetenskaplig grund att andra faktorer i huvudsak kan förklara klimatförändringarna. De femton forskarpresentationerna anger också kort deras respektive bidrag till klimatforskningen. Vidare listas var och ens viktigaste texter!

Så här ser den pågående seriösa vetenskapliga diskursen ut långt ifrån den politiskt utnämnde professorn Rockström som utifrån en agronomutbildning uttalar sig tvärsäkert och alarmistiskt om klimatet, för att inte tala om meteorologer som utnämner sig själva till klimatforskare och politiker som uttalar sig med stor säkerhet!

Det är intressant att notera att bland de fem viktigaste klimatforskarna som är skeptiska till att mänsklig aktivitet orsakar klimatförändringar finns en svensk Lennart Bengtsson. Trots det har han aldrig intervjuats i statstelevisionen eller statsradion när agronomen Rockström och andra inklusive ett barn fått breda ut sig med sina alarmistiska budskap.

Vill man på allvar ta del av den vetenskapliga diskursen kring klimatförändringarnas orsaker har man ett gediget och svårforcerat arbete framför sig. Nu har vi åtminstone seriösa vetenskapligt tungt meriterade forskare att hänvisa till och läsa!

 

https://thebestschools.org/features/top-climate-change-scientists/?fbclid=IwAR1tdUJGv7ev2kuAcEh-N4w4hqnKEXnQ5TvGhtGI4G0wTMwJ1jsTkpwMYTw

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: