SVENSKA AKADEMIN REVISITED.

 

Den betydande svenske lyrikern K Frostensson slår tillbaka. I ett brev till Akademin påvisas en hel del juridiska fel begångna av Akademin. Förefaller vara korrekta juridiska påpekanden. Drar ner brallorna på några av aktörerna i Akademin!
 
Hon förnekar att hon läckt information om kommande Nobelpristagare i litteratur. Sannolikt har hon gjort det om skall döma av undersökningen av en advokatfirma! Dock, vi vet inte! Ord står mot ord! Hur skall kunna Akademin döma utan jäv kan jag inte begripa!
 
Kanske leder processen till att man kan göra sig av med K Frostensson. Säkert är det inte! Horace Engdahl blir kvar – denne lysande intellektuella analytiker – får ensam i den allt mer feministiska Akademin hålla stånd mot metoo-feministerna. Hoppas att han klarar det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: