DAGENS KOMMENTARER!

Globalisering är inte detsamma som globalism! Jag noterar att de flesta journalister och debattörer inte kan skilja på de olika begreppen!

Globalisering är en oundviklig objektiv ekonomisk, social och teknologisk historisk tendens i dagens värld med bl.a. kortare avstånd i restid, kommunikationer, ett världsomfattande internet och globala företag!

Globalism är en medvetet subjektivt initierad politisk rörelse som syftar till att bryta ner nationalstaten till förmån för en ”global regering” och styrning av några få enorma finansföretag. Globalisterna är organiserade i bl a Trilaterala kommissionen och i Davos-konferensen. Politiskt använder de klimatalarmismen och den muslimska massmigrationen som bräckjärn.

UNHCR hävdar att 250 000 syrier kan återvända till Syrien under 2019. Om de inte längre skall ha flyktingstatus bör de återvända hem och istället för att leva på skattefinansierade bidrag börja bygga upp det egna hemlandet.

Ett 15 årigt flickebarn som saknar all kunskap och inte heller går i skolan används hänsynslöst av dysfunktionella föräldrar och media – exempelvis statstelevisionen – som vid flera tillfällen använt flickebarnet som expert vid sidan av en meteorolog och en agronom för att uttala sig om vad världens ledare bör göra! Så svaga är alltså klimatalarmisterna!

Den för terrorbrott häktade mannen är en statslös palestinier från Förenade Arabemiraten. Den 22-årige mannen har ansökt om asyl i Sverige den 29 oktober 2014. Till stöd för sin ansökan lämnade han in ett födelsebevis utfärdat av en myndighet i Förenade Arabemiraten.

Ett år innan mannen anlände resten av familjen till Sverige. Familjen har en bakgrund som statslösa palestinier med anknytning till Syrien. 2015 fick familjen efter överklaganden uppehållstillstånd i Sverige som flyktingar eftersom fadern angav att han finansierade en väpnad oppositionell grupp i Syrien – den dåvarande Fria syriska armén.

Är någon förvånad? Vad släpper vi in i Sverige?

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: