FRANKRIKE I UPPROR!

Frankrike är i uppror! Det rapporteras om kaos, arresteringar, poliser med batonger och tårgas i Paris. Tyvärr finns krafter på den extrema vänsterkanten som försöker kapa upproret med plundringar och attacker mot monument. Nationalister gör allt för att skydda monumenten! Men upproret är inte en diabolus ex machina! Inte många ord spills i svenska media på att förklara varför det vita arbetande folket inklusive tjänstemän, småföretagare och andra reser från hela landet till Paris och nu rasande ger sig ut på gatorna för att protestera och kräva globalisten Macrons avgång. Hundratals läkare har anslutit sig till upproret liksom ett stort antal bilister längs de stora vägarna som visar solidaritet med den gula västen placerad på instrumentbrädan!
 
Man kan inte pressa ner medborgarna i ett land hur långt som helst! Varbölden bulnar och brister i Frankrike och Paris som i andra länder i form av Brexit och Donald J Trump.
 
Det blir spännande veckor framöver! Frankrike och Paris kan mycket väl bli ett exempel med spridningseffekter ut över Europa där samma djupa samhälleliga anledningar till missnöje finns med maktelitens politik gentemot de egna medborgarna. En dysfunktionell muslimsk massmigration är en bidragande orsak! 
 
Den utlösande faktorn i Frankrike var skattehöjningar på diesel och bensin nödtorftigt kamouflerade bakom klimatpolitik! Anledningarna är betydligt mer djupgående än så! Det handlar om en långsiktig systematisk globalistisk agenda med syfte att bryta ner nationalstaten och skapa kaos! En globalistisk agenda finansierad av bl.a. George Soros som Wolodarski-DN (självklart, vem annars ser en anledning) nu försöker ärerädda med devota hyllningsartiklar.
Det franska upproret har på kort sikt det goda med sig att vi slipper lögnerna i statsmedia från klimatkonferensen i Katowice i Polen. Dels drunknar klimatrapporteringen i det intensiva nyhetsflödet från Paris och dels visar Paris-upproret de samhälleliga och politiska konsekvenserna av globalistisk och alarmistisk klimatpolitik. Den har förhoppningsvis nått vägs ände!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: