VART ÄR MYNDIGHETEN FÖR SAMHÄLLSBEREDSKAP (MSB) PÅ VÄG!

Myndigheten för samhällsberedskap (MSB) har visat vad man är till för! Uppenbarligen inte för att skydda Sverige och svenska medborgare från hot utan att skydda den PK ideologiska maktelitens intressen från hot från kritiker.

Man tror inte att det är sant vad man tagit sig till med: Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB) betalade två miljoner kronor till en grupp internationella författare för en rapport som handlar om ”informationspåverkan av det svenska valet”. MSBs rapport föreslår bl.a. ekonomiska sanktioner mot alternativmedier!

Den skattefinansierade rapporten fokuserar hur man ska bekämpa svenska alternativmedier och invandringskritiska användare på sociala medier (undertecknad och andra!!!).

Författarna till rapporten anser också att det nystartade partiet Alternativ för Sverige på sociala medier används för att ”smutskasta Sverige” och förstöra landets rykte utomlands. Det är således alternativ medier som förstör ryktet inte det som faktiskt händer i exempelvis den muslimska diasporans enklaver!

För att motverka alternativa medier hävdar rapporten att mediebolagen i samarbete med reklambranschen bör stoppa sajternas möjligheter att finansiera sig med annonser. OBS! Läs meningen en gång till! Detta liknar Stasi och DDR/TDR, Tyska Demokratiska Republiken, gemenligen kallad Östtyskland!

Det föreslås även att det startas en ”ny generation av grupper i civilsamhället” vars syfte ska vara att ”störa ut” information från etablissemangskritiker.

Vi som trodde att Myndigheten för samhällsberedskap var till för att försvara Sverige och Sveriges medborgare har nu fått klart för oss att uppgiften är en annan. Uppgiften är alldeles uppenbart att gå den PK ideologiska maktelitens (i regering, riksdag, myndigheter och media) ärenden och motverka och stoppa kritikerna i alternativmedia och på sociala medier! Samhällsberedskap stavas såldes beredskap att stoppa och hindra kritiska inlägg, kommentarer och medier för att makteliten skall sova lugnt för sådana som påpekar deras ansvarslösa politik!

Vem är ansvarig chef på MSB? Ja, just det mannen som utmärkt sig i liknande sammanhang tidigare: DAN ELIASSON (S)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: