MER ÄR 109 KOMMUNER GER MUSLIMSKA MIGRANTER FÖRTUR FÖRE SVENSKAR TILL EN BOSTAD

!
Bostadsbristen i Sverige är stor, det erfar svenskar – ungdomar som ska flytta hemifrån, studenter, familjer som separerar osv.

En grupp – nyanlända asyl- och anhörigmigranter – märker inte av bostadsbristen.
Hyresgästföreningens medlemstidning Hem & Hyra ( se: hemohyra.se ) visar att nyanlända genom förturssystem ”rundar bostadskön” i 109 av landets kommuner.

Förturer till bostad kan ges av olika skäl – sociala, funktionshinder, fått arbete på orten osv – och system för detta finns sedan länge i ungefär två av tre kommuner i landet. Förturssystemen har i takt med Sveriges ökande muslimska migranter kommit att förändras. Idag används förtur för att ge nyanlända migranter en bostad.

Av de 174 kommuner som uppger att de har ett förturssystem på bostadsmarknaden är det hela 109 som gjort om förturssystemet för att erbjuda muslimska migranter en bostad.

I en kommun där man inte lyckats hitta en lägenhet till en migrantfamilj har man tvingats inhysa den på hotell för 65 000 kommunskattekronor i månaden.

I viket annat land skulle muslimska migranter gå före den egna befolkningen till en bostad. Hur länge skall den medvetna förstöringen av Sverige för svenskar få fortgå innan vi gör något åt saken?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: