MYTEN OM EN RESTRIKTIV MIGRATIONSPOLITIK KROSSAD AV FAKTA!

När årets första nio månader gått har hela 95 766 uppehållstillstånd beviljats. Det motsvarar ett Jönköping eller Eskilstuna. Med den takten hamnar Sverige vid årets slut på 128 000 uppehållstillstånd.

Det visar statistik från Migrationsverket. De största kategorierna är ”anknytning” (33 755), ”arbetsmarknad” (30 505) samt ”asyl” (14 970).
Om detta fortsätter till årets slut går 2018 till historien som det tredje högsta mottagandet någonsin enligt Migrationsverkets statistik.

TOPPLISTAN:

1. År 2016: 151 031
2. År 2017: 135 529
3. År 2018: 127 688 (extrapolerat)
4. År 2015: 121 718

År 2016 var året efter massmigrationen 2015, när Löfven sa att ”vi bygger inga murar” och övriga partier också hyllade den rekordhöga invandringen. På grund av att det tar tid att behandla ansökningarna blev år 2016 det år då Sverige delade ut flest antal uppehållstillstånd någonsin.

Trots dessa oroande höga siffror siffror sprider regering och ledande rikspolitiker fortfarande myten om en restriktiv och kraftigt minskad migration till Sverige. I valet talades ofta om att S och M var överens om en ”fortsatt restriktiv migrationspolitik”. Blå dunster i ögonen på det svenska folket! Simple as that!

Den oreglerade arbetskraftsinvandringen, som infördes av Alliansregeringen i slutet av 2008, har varit föremål för kritik för fusk. Riksdagen gjorde ett tillkännagivande till regeringen så sent som i maj förra året för att komma till rätta med fusket. Arbetskraftsinvandring används som substitut för asylinvandring. Det kallas spårbytare och har ökat kraftigt.

FAKTA KROSSAR MYTERNA OM EN MINSKAD MIGRATION! POLITIKERNA LJUGER KONSTANT OCH MEDVETET! VAD SÄGER DET OM SVERIGE OCH VÅRA MAKTHAVARE? VAD ÄR DE UTE EFTER? FÖRSTÖRA SVERIGE?

Ett svar to “MYTEN OM EN RESTRIKTIV MIGRATIONSPOLITIK KROSSAD AV FAKTA!”

  1. Lars Tyskling Says:

    Vi tittade och pratade om dessa siffror igår. det är fullkomligt häpnadsväckande. Om detta borde partierna talat före valet. Nu lurades folk att tro att allt ordnar sig. ”Nu är vi restriktiva”. Lyssna på Göran Persson som sade att detta inte går längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: