MEIN KAMPF OCH GENUSVETENSKAP?

NÄR VERKLIGHETEN ÖVERTRÄFFAR DIKTEN!

“Our Struggle is My Struggle: Solidarity Feminism as an Intersectional Reply to Neoliberal and Choice Feminism”

Det är titeln på en fejkartikel av Peter Boghossian, James A Lindsay och Helen Pluckrose. I fejkartikeln utgick de från Adolf Hitlers Mein Kampf kapitel 12. Ordet judar i kapitlet byttes ut mot män och lite genus mumbo jumbo lades in. Sedan skickades artikeln in till en vetenskaplig tidskrift.

Artikel antogs och godkändes för publicering i den vetenskapliga tidskriften Affilia. Granskaren slösade med lovord över artikeln. Feminazism bokstavligen!

Författarna lyckades få ytterligare sju liknande fejkartiklar antagna av olika vetenskapliga tidskrifter. Bland annat fejkartikeln ”The conceptual penis as a social construct”, som handlade om hur penisen blir en meme som skadar alla och förstör klimatet, publicerad i tidskriften Cogent Social Sciences. Den som är intresserad av aktionen med artiklar, kommentarer och analyser kan googla på författarnamnen ovan. Deras samlade aktion är både belysande, skrämmande och samtidigt obetalbar.

Samtidigt visar aktionen hur samhällsvetenskaperna och humaniora vid universiteten urartat i spåren efter identitetspolitik och postmodernistisk PK-ideologi!

Ledande i förfallet i Sverige är sannolikt Södertörns Högskola följt av andra högskolor och universitet. Södertörns högskola är herostratiskt beryktad i det riktiga vetenskapssamfundet för sina genus-tyckanden maskerade som forskning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: