BIRGER SCHLAUG – MILJÖPARTISTEN SOM VAKNADE UPP!

För några år sedan satt Birger Schlaug i varje TV-soffa och uttalade sig i allehanda frågor. Inte så längre! När Birger Schlaug började ta bladet från munnen blev besöken i TV-sofforna färre. Först berättade Birger Schlaug – first hand – om hur politiker och media redan på 90-talet kom överens om att inte tala om migrationen med de svenska medborgarna. Den multikulturella anpassningen skulle smygas igenom. Den multikulturella idéen hade lanserats av Olof Palme bland annat i en statlig utredning SOU 1975:26 ”Regeringens proposition om riktlinjer för invandrar- och minoritets­politiken m. m.” Några intellektuellt tankesvaga ”skribenter” skrev sedan i frågan!

Birger Schlaug:

”LÖGNEN kan få dystra politiska konsekvenser. Under många år fanns en outtalad överenskommelse mellan journalister, politiker och tyckare att inte säga sanningen om det framväxande mångkulturella samhället”

”Vi – jodå, jag tillhörde lögnarna – förnekade problemen, fast vi alla såg dem. Vi satt i teve och förnekade att det […] fanns svårigheter och problem. Människor utanför den lilla svenska tyckareliten kände naturligtvis inte igen sig. Politiker ansågs leva långt borta från verkligheten.”

(Birger Schlaug i Svarta oliver och gröna drömmar, Norstedts 1997)

Nu tar Birger Schlaug upp hur svenska ministrar deltar i en gigantisk organisation Trilaterala Kommissionen grundad av David Rockefeller, Henry Kissinger och Spignew Brzezinsky. Svenska Anna Ekström sitter redan där. Organisationen är bakom de vaga fraserna om syften en monumentalt inflytelserik globalistisk kamporganisation.

Kolla listan på vilka som har valts in och betalas generöst (men hemligt).

Klicka för att komma åt TC_list_4_2018(3).pdf

Utmärkt att detta lyfts fram! Vi har redan Cecilia Wikström och Ann Linde som med darr på rösten och våta ögon berättar om sina möten med finansiären av globalistiska organisationer (via fonden Open Society) George Soros.

Länken till artikeln i Expressen 27.9.2018

https://www.expressen.se/debatt/elitorganisationen-som-annie-loof-talar-tyst-om/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: