KOMMUNISTERNA FÅR ANDRE VICE TALMANSSTOLEN!

Kommunisterna med 8 procent av väljarna (och 92 procent som röstat emot V med den logik som vissa tillämpar) har tilldelats posten som andre vice talman av den samlade sjuklöver-kartellen!

Snyggt jobbat av ”liberaler” och ”konservativa” i sjuklöver-kartellen! ”Vi väljare kan se oss förvisade till soporna” som Lotta Gröning (Socialdemokrat) skriver i Expressen! Att Socialdemokraterna stödjer en kommunist är helt följdriktigt: socialist som socialist! De är av samma rot och stam!

Moderaterna borde skämmas att gå i säng med kommunisterna! Det är nu helt tydligt att ”tuffe Uffe” inte är så tuff utan att Ulf Kristersson styrs och leds av Annie Lööv! Inte ens den moderata riksdagsgruppen informerades (enligt Hanif Bali)i förväg om knäfallet för Annie Lööv om att SD inte skulle få utskottsordföranden i enlighet med valresultatet och att man inte skulle stödja SD i omröstningen om andre vice talman! Fegt men talande av M och Ulf Kristersson! Syltrygg är ordet! Sorgligt att se för någon som är anhängare av den konservativa politiska ideologin!

Liberalerna bytte namn från Folkpartiet till Liberalerna för att dölja sin vänster-gir i politiken. Några låter sig säkert luras av namnet Liberalerna och tror att Jan Björklund et consortes har något med liberalismen som politisk ideologi att göra! Det har partiet inte! Demokratiska spelregler samt yttrande-, tryck och mötesfrihet har varit och är viktiga för en som är anhängare av liberalismens ideologi. Partiet L har nu visat att de inte är trogna liberalismens idéer! Yttrande- och tryckfrihet har L-partiet uttryckligen velat begränsa i olika sammanhang. Det har jag bloggat om tidigare! Det har till och med i sin organisation medlemmar som vill tillåta tidelag och syskonsex. Kolla (googla) i media!

Jag drack en gravöl vid valet när MP kom in i Riksdagen. Nu hoppas jag att Liberalerna organiserat samarbetar med Socialdemokraterna och därefter försvinner från Riksdagen vid valet 2022. Det vore en välgärning för liberalismen som ideologi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: