STATSMINISTER STEFAN LÖFVEN (S) OCH DUMSTRUTEN!

Sveriges rykte i Europa är milt uttryckt naggat i kanten. Man behöver inte söka länge i internationell press för att hitta rubriker och artiklar om Sveriges sociala och ekonomiska utveckling som en konsekvens av den muslimska massmigrationen! En migration som med europeisk måttstock är exceptionell till både volym och innehåll! Sverige ses idag som ett internationellt extremt och varnande exempel – vid sidan av Storbritannien som har ännu större problem – över hur man inte skall hantera migrationspolitiken.

När nu statsminister Stefan Löfven (S) åker runt i Europa och försöker övertyga andra ledare om att de skall följa Sveriges exempel så tittar europeiska ledare iskallt på Stefan Löfven (kolla bilder och filmer från möten) om de inte skrattar åt honom bakom hans rygg.

Tyvärr skämmer Stefan Löfven (S) ut Sverige genom att först sätta på sig dumstruten och sedan resa ut i Europa med regeringsplanet!

Notera också hur statsminister Stefan Löfven (S) slutat tala om ”flyktingar” och istället beskriver dem som att ”de söker ett bättre liv i Sverige” dvs. ekonomiska migranter, välfärdsmigranter. Frågan att ställa till Stefan Löfven (S) är varför svenska skattebetalare skall finansiera dessa stora familjer och liv. Hur många sådana migranter klarar Sverige av?

När jag för flera år sedan beskrev välfärdsmigranterna med all tänkbar offentlig statistik så hade vi en f.d. riksdagsman och ett f.d. kommunalråd som i falsett skrek ”rasist”! Nåja, ”fakta sparkar” som Gunnar Myrdal sade och sanningen hinner alltid ikapp lögnaren!

Jag noterar också att statsminister Stefan Löfven (S) inte längre i den internationella retoriken vid statsministermöten talar om Sverige som en ”humanitär stormakt!” Den bilden har inte bara krackelerat den har totalt rasat samman inför verklighetens bilder som sprids över världen! Sorgligt är det!

Migrationspolitiska förebilder idag är inte Sverige utan Slovakien, Polen, Ungern, Tjeckien och Österrike med flera möjliga runner ups! Japan och Kina är också i vissa avseenden intressanta att studera!

Apropå att statsminister Stefan Löfven (S) hävdar att SD startades av nazister.

Statsminister Stefan Löfven har dock inga problem med att samarbeta och stödja ett parti som för några årtionden var renodlade kommunister, hyllade den väpnade revolutionen samt hyllade Stalin och hans Gulag-läger och den s.k. Berlin-muren (kommunister i Sverige kallade den ”den antifascistiska muren”). Men å andra sidan socialister som socialister! Kommunisterna tog livet av 65 miljoner (soldater oräknade) människor i Sovjetunionen. Ännu en dumstrut på Stefan Löfven (S) statsminister i konungariket Sverige!

Tala om att sila mygg och svälja kameler! Det politiska hyckleriet har inga gränser!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: