KATIE HOPKINS

KATIE HOPKINS is a female former military bitch, and she is on our side. She is a nuclear powerplant in energy and drive! She is a MUST see and listen too!
GET FURIOUS AND FIGHT BACK!

Ett svar to “KATIE HOPKINS”

  1. Jan Östman Says:

    Jag har lyssnat med blandade känslor. Visserligen förstår jag att denna typ av tal/föreläsningar är ägnade att elda sympatisörer och ingjuta ”fighting spirit”, men…
    Även sådana ambitioner kan bli alarmistiska och destruktiva. Jag syftar speciellt på hennes referenser till Sverige baserade på erfarenheter från ett (1) utanförskapsområde – ”Sweden has fallen”. Rent nonsens! Sant är att Sverige har inympat en konfliktyta liknande den som Amerikas import av svarta slavar skapat. Precis som den permanent kommer att hemsöka USA, kommer vår asylinvandring att för alltid skapa sociala konflikter som kommer att sluka samhällsresurser, men problemet är än så länge av social karaktär.
    Hon har helt rätt i att det sker en farlig utveckling i hela Västeuropa vilken i tangentens riktning för oss till en situation där den sociala problematiken övergår till en existentiell, t.ex. där etniska svenskar i landet blir en minoritet, men dit är det mycket långt. Vore det inte så ser jag ingen anledning till att oförtröttligt se till att denna politik möter allt större folkligt stöd. Är vi förlorade, vilket K.H. antyder, kan vi lika gärna hala flaggan och släcka lyset.
    Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: