SOCIALDEMOKRATERNA – QUO VADIS?

Vart är den svenska socialdemokratin på väg? För att vinna röster spreds både ”brunsmetning” och falska påståenden om Sverigedemokraternas och Moderaternas politik! Socialdemokraterna manipulerade de muslimska utanförskapsområdena (diasporan) med bland annat ett massutskick av 700 000 sms på valdagen. Beteendet möter nu kraftig kritik och har anmälts till Justitieombudsmannen och Konsumentverket. Lögner om M och SD spreds på arabiska! Försök till valfusk med socialdemokrater som misstänkta förövare har förekommit i flera vallokaler. Undersöks för närvarande!

Det betalade sig! I Rinkeby fick Socialdemokraterna över 70 procent av rösterna. När siffrorna för andra muslimska utanförskapsområden nu presenterats kan vi konstatera att socialdemokraterna har en betydande väljarbas i den bidragsberoende utanförskapsområdena, 50 procent och uppåt i väljarstöd! Istället för ”särskilt utsatta områden” är de enligt Ivar Arpi ledarskribent på SvD ”särskilt socialdemokratiska områden.”

Breda grupper LO-medlemmar lämnar samtidigt Socialdemokraterna för Sverigedemokraterna. Valundersökningen (valu) visar att SD är det parti som är bäst på att behålla dem som en gång bytt till SD från S och M. Det går i mycket liten utsträckning tillbaka!

Efter valet fortsätter den socialdemokratiska statsministern att prestera invektiv och lögnaktiga påståenden som rasister, brunskjortor och nyfascister, m.m. om Sverigedemokraterna och dess väljare. Det senaste är att SD:s väljare är ”oanständiga” och ”lågutbildade”. Vad är det för psykologisk personlighetsstörning som gör att statsministern tilltalar drygt 1,1 miljoner av det egna landets folk på det sättet? Bland dem jag känner som sannolikt röstat SD finns professor, disputerad, olika akademiska examina, jurist, läkare, tandläkare, myndighetschef, journalist, affärsmän, företagare och vanliga hårt arbetande människor. Inte en ”lågutbildad” och ”oanständig person” så långt ögat når!

Vad för slags politiskt parti har Socialdemokraterna blivit? Vad för slags partiledare har Stefan Löfven utvecklats till? Vilken politik kan vi förvänta oss från Socialdemokraterna med allt färre arbetare och allt fler bidragsberoende svenskar och migranter som socialdemokratins väljarbas?

Det vi bevittnar är ett tilltagande moras och ett socialdemokratiskt moraliskt haveri!

2 svar to “SOCIALDEMOKRATERNA – QUO VADIS?”

  1. Lars Tyskling Says:

    Stefan Löfven är ju själv lågutbildad. Han hade en stor möjlighet som alla vi andra att studera och förkovra sig. Han valde att gå organisationsvägen och det går ju bra utan någon som helst utbildning. inte ens yrkesutbildning. Det må vara hans sak, men att uttala sig nedsättande om landets väljare, om de väljer ”fel,” är åt skogen.

  2. lennart waara Says:

    Något har skett med Stefan Löfven under hans tid vid makten! Jung som jag just nu studerar kallar processen för ”psykoid! När det undermedvetna tar över vad han säger på det medvetna planet, sannolikt utan att begripa vad han säger! Något är i grunden fel med den mannens psyke!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: