VALET – NÅGRA KOMMENTARER!

Marginalkommentar nr 1.
Miljöpartiet klarade 4 procentsspärren och blir tyvärr kvar i Riksdagen! MP är Sveriges i särklass skadligaste och farligaste parti för ekonomi, tillväxt och oss som bor på landsbygden utanför de stora städerna.

Marginalkommentar nr 2
SD klarade inte att klättra över 20 procent upp emot 25 procent. Det hade behövts för att få stopp på inflödet av migranter. Enligt Migrationsverkets prognos kommer ytterligare över 400 000 fram till 2020! Det klarar inte Sverige! Vilket också f.d. statsminister Göran Persson konstaterat!

Marginalkommentar nr 3.
Det är obegripligt att 28 procent av svenskarna – trots regeringens politiska svaghet med bristande styrning och kontroll över bl.a. migration och integration – röstade på Stefan Löfven och socialdemokraterna.

Marginalkommentar nr 4.
I Rinkeby fick socialdemokraterna 77 procent av rösterna. I övriga av de muslimskt dominerade utanförskapsområdena ligger socialdemokraternas väljarsiffror på över 50 och upp mot 60 procent. Det kan möjligen vara en förklaring till varför den socialdemokratiska regeringen inte stoppar inflödet av migranter. Socialdemokraterna har uppenbarligen en stor del av sin väljarbas i dessa migrantgrupper.

Marginalkommentar nr 5.
Rapporterna om valfusk är fler och allvarligare än vanligt. De handlar om partipolitiska påtryckningar, att valförrättare står och tittar på vilka valsedlar som läggs i valkuvert, partivakter utanför vallokalen. Valsedlar som plockats bort för SD och AFS. Valsedlar för SD som kommit bort! Valsedlar för SD som – ex i Västerås – placerats på ett helt eget bord. Är det socialister/kommunister som åstadkommit detta? De fullföljer därmed störningarna i valrörelsen (i form av skrikande horder, megafoner, spottningar, äggkastning, stenkastning, slagsmål etc.) mot SD och AFS. Moderaterna rapporterar dessutom att muslimska patriarker öppet styrde hur klanen skulle rösta!

Marginalkommentar nr 6.
OSSE har för första gången granskat ett svenskt val. Rapport kommer! I kommentarer från en dansk politiker och valobservatör hävdas att det svenska valet är det värsta de sett och det mest odemokratiska! Han säger att han kommer att ta upp frågan i Europakommissionen!

Marginalkommentar nr 7.
Sverige har i årets val röstat kraftigt borgerligt/konservativt, cirka 70 procent! Ändock skall Stefan Löfven och socialdemokraterna sitta kvar vid makten! Demokrati och folkstyre? SD skall fortsätta att hållas utanför!

Marginakommentar nr 8.
I Surahammar kan det nu vara slut på flera decenniers socialdemokratiskt styre av kommunen. Om SD gör gemensam sak med Alliansens partier så kan det socialdemokratiska maktinnehavet vara över!

Lennart Waara
Politiskt obunden
rabulist och debattör.

Ett svar to “VALET – NÅGRA KOMMENTARER!”

  1. Lars Tyskling Says:

    Ja, valet i utanförskapområdena borde journalistiskt granskas. Frågetecken måste rätas ut för människors tilltro till systemet. Att folk kan se vilka valsedlar man kan ta måste åtgärdas. Fattar inte varför detta inte är gjort. Sossarnas trollfabrik måste granskas. Hur många fick den lögnaktiga informationen och hur påverkade det valet. Antar att inget av detta blir gjort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: