MÖRKA MOLN ÖVER SVERIGE!

Socialdemokraterna köpte sig överraskande ett väljarstöd på 28 procent med ett löfte om en extra semestervecka samt rena lögner om SD och mobilisering i väljargruppen utlandsfödda! Enligt uppgifter i media skickade socialdemokraterna ut 700 000 sms på valdagen till migranttäta områden! Stefan Löfven sitter kvar! Trots en massiv borgerlig/konservativ majoritet i Sverige!

”Men regeringsbildningen återstår. Med osviklig dumdristighet har partiledarna bränt alla broar, så att svensk parlamentarism gått i baklås.” Citat av prof.emeritus i statskunskap Leif Lewin. Finns en fungerande och beslutsmässig regering över huvud inom möjligheternas ram? Med uteslutande av SD? Ligger ett nyval om några månader i korten?

En miljon (1 094 000) svenskars röster stängs helt sonika ute. Se bara på hur mandatfördelningen 144 – 142 presenteras! Som om de 63 mandat SD fått inte finns! Det gör dom kanske inte heller!

Shakespeare kommer ofrånkomligen upp: ”So foul a sky clears not without a storm”! *

* Så mörka skyar skingras inte utan storm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: