OM ATT SILA MYGG OCH SVÄLJA KAMELER! DEL I.

När NMR stör andra politiska partiers möten under Almedalsveckan så fördöms tilltaget med rätta i media och av de rikspolitiska ledarna. De talas till och med om att förbjuda organisationen!

Ung Vänster, Vänsterpartiets ungdomsförbund uppmanar nu på Facebook till att störa SDs valmöten i Göteborg och AFS:s (Alternativ för Sverige) valupptakt på Långholmen!

”Att störa SD:s torgmöte så mycket det går”. ”Ta med dina polare, eventuella megafoner och din kampvilja. Let’s crash this party!”, skriver Ung Vänster på Facebook.

De skickar också ut uppmaningar om att störa bort AFS:s möten. De sprejar ”Häng Kasselstrand!” (ordförande för AFS) på platsen för valmötet (bildbevis på detta finns på nätet)! De lägger ut ruttna djurkadaver och sprejar Hammaren och Skäran på träd vid mötesplatsen (också här föreligger bildbevis).

Vad gör polisen nu åt detta? Det skall bli intressant att följa ärendet!

Ingen högljudd upprördhet från statsminister Löfven eller Morgan Johansson eller övriga partiledare. Inga stora braskande artiklar eller ledarartiklar i de stora PK media eller public service!

De är skillnad på extremister! Högern bevakas noga och med rätta men vänsterextremisterna får hållas.

Jag undrar hur tongångana hade gått från regering och MSM om det varit nazistiska NMR som gjort sig skyldiga till de allvarliga brott (inkl dödshot!) kommunistiska Ung Vänster nu begår.

Ordföranden för Vänsterpartiet Sjöstedt tiger! Ung Vänster är en egen organisation som vi inte kan påverka har han lyckats klämma ur sig pressad av frågor!

Så silar kommunisterna mygg och sväljer kameler!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: