SOCIALDEMOKRATISK DUBBELMORAL

 

STEG 1 I REGERINGENS DUBBELMORAL

Bojkotta VM i fotboll i Ryssland för att straffa Ryssland och president Vladimir Putin för dess inhemska och internationella politik.

STEG 2 I REGERINGENS DUBBELMORAL

Steg 1 gällde som officiell politik innan det svenska fotbollslandslaget började visa klass och avancera i VM-turneringen! Efter det svenska fotbollslandslaget seger över Mexico ändrades den officiella bojkottpolitiken 180 grader. Nu blev det plötsligt politiskt korrekt, intressant och officiell politik för regeringen att se VM i fotboll och Sveriges matcher. Statsminister Stefan Löfven uttalade sig med sedvanlig intellektuell klarhet i frågan!

STEG TRE I DUBBELMORALEN

Mikael Damberg (S), regeringens näringsminister åker till Sankt Petersburg den 3 juli ”för att stötta landslaget framåt”. NOTERA DEN MAGNIFIKT ÖVERSKATTANDE SJÄLVBILDEN I DAMBERGS MOTIVERING!
Näringsministern och medföljande tjänstemän kostade skattebetalarna över 100 tusen kronor. Det var businessclass för Damberg i Finnair.

Damberg hade sällskap av tre andra personer från Regeringskansliet – hans pressekreterare Daniel Ferreira, politisk sakkunnig Oskar Magnusson och departementssekreterare Matilda Sandén.

På vilket sätt Damberg OCH tjänstemännen ”stöttade landslaget framåt” framgår inte. Inga möten med landslaget finns redovisade endast att de såg matchen!

På vilket sätt tre tjänstemän representerar regering, riksdag och svenska folket – om det nu eventuellt är det man menar – framgår inte heller.

EN PR KATASTROF FÖR REGERINGEN! TO SAY THE LEAST!

NY INFORMATION OM NÄRINGSMINISTER DAMBERGS BESÖK I RYSSLAND NÅR OSS!
Näringsminister Damberg (S) intervjuades i rysk TV: En intervju som spreds i många kanaler!

Under intervjun berömde Damberg Ryssland och sade bland annat att han är ”överlycklig av rysk gästvänlighet”. I motsats till den svenska regeringens kritik mot Ryssland sade Damberg inte någonting om det under intervjun!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: