REGERINGENS POLITISKA DESPERATION VET INGA GRÄNSER!

Hotet från främst SD, som får allt större stöd i väljaropinion inklusive ett brett stöd bland LO medlemmar och ökande i invandrargrupper, medför märkliga initiativ med skattebetalarnas pengar. Regeringen skall mobilisera invandrare och bidragsberoende inför höstens val med drygt 50 miljoner av skattebetalarnas pengar.

I en debattartikel i SvD den 21 juni skriver Alice Bah Kuhnke att “demokratin är hotad” (av vem eller vilka anges inte bara att den allmänt är hotad) och att man därför måste skjuta till 50 miljoner kronor för att öka valdeltagandet. Främst avser man satsa på fler röster i bidragsberoende områden som man via väljarundersökningar vet tenderar rösta rödgrönt. Se där! Där har vi svaret på frågan varför!

Kuhnke hävdar att bidragsberoende soffliggare och invandrare vanligen röstar i lägre utsträckning och således måste mobiliseras genom satsningar med skattemedel.

Vilka skall de då rösta på om de tar sig till valurnorna? Regeringspartierna! Alla goda gåvors givare!

Minister Kuhnke: “Regeringen satsar 50 miljoner kronor på att öka valdeltagandet i valen 2018. Riktade informationsinsatser mot målgrupper som röstar i mindre utsträckning genomförs och skolval arrangeras i ett stort antal skolor … En stor satsning genomförs för att öka delaktigheten i socioekonomiskt utsatta områden. Regeringen satsar 53 miljoner i år till verksamheter som bland annat bidrar till demokratisk delaktighet och 425 miljoner till kommuner med socioekonomiska utmaningar.”

Kuhnke utlovar också intensiva satsningar mot “desinformation, propaganda och näthat” samt “en nationell plan mot rasism och genom en stor utbildningsinsats riktad mot landets skolor “. Indoktrineringen i identitetspolitik och PK ideologi skall uppenbarligen börja tidigt!

Vems desinformation och propaganda avses? Regeringens? Public service? Big media? Kritikerna till regering och riksdag? Kritikerna av identitetspolitik och PK ideologi? Alternativa media?

En nationell plan mot rasism? Vilken rasism? Muslimermas? Den vanlige svenskens? Den strukturella rasismen som enligt Stefan Löfven också finns i regeringen? Dock Löfven själv undantagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: