MILJÖPARTIETS ”MAGNIFIKA” POLITIK!

En ukas från miljöpartiet når mig via en artikel av miljöminister och vise statsminister Isabella Lövin i Hallandsposten!

Ukasen handlar om att miljöpartiet ifrågasätter användandet av sugrör av plast till läskedrycken på snabbmatsställen i Sverige! Ett förbud kanske?

Det är ju en ”lysande” lösning på både global warming och climate change! Hur kan partiet förlora val med sådana kraftfulla förslag?

Socialdemokraterna är historiskt ett statsbärande pragmatiskt parti som betytt mycket för Sverige, svenskarna och den politiska och sociala utvecklingen. Inte minst på kommunal nivå har många socialdemokratiska politiker i rollen som ordförande i kommunstyrelsen betytt mycket för en god och expansiv utveckling av den egna kommunen. Jag känner personligen några av dessa framgångsrika politiker!

Hur kan detta mogna ansvarsfulla pragmatiska parti ge miljöpartiet 7 ministerposter i regeringen och en plattform för att fortsätta att ”utveckla” Sverige med liknande och andra lösningar och förslag på samhällsproblemen!

Ett svar to “MILJÖPARTIETS ”MAGNIFIKA” POLITIK!”

  1. Jan Östman Says:

    It´s the Power, Stupid!:D
    Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: