REGERINGENS OCH CENTERS FÖRSLAG OM ATT LÅTA 9 000 S.K. ENSAMKOMMANDE AFGHANER STANNA I SVERIGE TILL EN KOSTNAD AV LÅGT RÄKNAT 6 MILJARDER KRONOR!

Av 3700 som påbörjade språkintroduktion på gymnasiet 2011 hade 0,4 procent (OBS! NOLL KOMMA FYRA PROCENT) tagit gymnasieexamen tre år senare! Ett lågt utfall!

Regeringen med stöd av centern föreslår nu att 9 000 så kallade ”ensamkommande” afghaner s.k. skall få ett tillfälligt uppehållstillstånd på ett år om de påbörjar gymnasiestudier?

Dessa afghaner har redan tidigare helt enligt lagstiftning och regler fått avslag på sin uppehållsansökan! DE HAR INTE LÄNGRE RÄTT ATT VISTAS I LANDET!

VAD ÄR DÅ REGERINGENS OCH CENTERNS FÖRSLAG?

POTEMKINKULISSER?
RÖKRIDÅER?
ILLUSIONER?
POLITISKT MUMBO JUMBO?
KÄNSLOSTYRD OPINION?
FISKA I GRUMLIGT VATTEN?
FAKTA RESISTENS?

Ett svar to “REGERINGENS OCH CENTERS FÖRSLAG OM ATT LÅTA 9 000 S.K. ENSAMKOMMANDE AFGHANER STANNA I SVERIGE TILL EN KOSTNAD AV LÅGT RÄKNAT 6 MILJARDER KRONOR!”

  1. Jan Östman Says:

    Den nuvarande svenska politiska kulturen är inte kompatibel med inopportuna beslut.
    Det är precis som Expressen beskriver det; principlösheten är snart den enda princip som återstår inom svensk migrationspolitik.
    Vi som önskar se potenta och effektiva beslut inom detta område får vänta på nästa jultomte, eller rättare sagt nästa Lucia.
    Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: