FACEBOOK TACKAR NEJ TILL STATENS INGREPP!

Facebook tackar nej till att delta i Morgan Johanssons och Peter Erikssons försök till statskommunistisk styrning av den fria debatten på nätet. Ett försök som kamoufleras under termer av kränkthet och fake news (definierat av staten och dess företrädare)! Ta debatten i sak om du är kränkt och skrik inte på censur och lagstiftning från identitetsdrivna företrädare för statsapparaten! Crybullies! En utmärkt term myntad av Ivar Arpi på SvD. Freedom of speech! Överordnat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: