BOCKEN TILL TRÄDGÅRDSMÄSTARE.

Vinnova skall tillsammans med Schibstedt (SVD), BONNIER (DN) och SVT/SR granska ”fake news” under valrörelsen.
Det är verkligen att sätta bocken till trädgårdsmästare. Både DN och SVT har under flera år utmärkt sig ett antal gånger med rena lögner, halvsanningar och utelämnanden (fake news med ett mode ord).
Jag har själv påvisat flera sådana, exempelvis kring SVTs rena falsarier kring utbildningsnivå för de migranter som kommit från Syrien. SVT påstår att 37 procent av migranterna till Sverige har postgymnasial utbildning. SCB: s uppgift är att det är under 10 procent. SVT vägrade att ändra sig! Världsbanken hävdar att endast 4 procent har postgymnasial utbildning i Syrien. Syrien är det land i arabvärlden med lägst utbildningsnivå och med mycket låg kvalitet på utbildningen. Listan på liknande i SVT/ SR och DN kan göras lång!
Detta innebär att det blir viktigt för att inte säga avgörande att ORGANISERA EN GRANSKNING AV GRANSKARNA! Alla vi som med förmåga och kunskap kring empirin analyserar vad som händer i politik, ekonomi och samhälle har till uppgift att granska detta försök från PK-Media och journalister! Först förvränger de verkligheten och sedan har de själva fräckheten att döma av vad som är sanning och inte!
Det hela är så makalöst att jag har haft svårt att ta in och acceptera detta.
Ett första försök till granskning av granskarna finns här på facebook. Jag vet ej om detta är en bra eller dålig sida men allt som vrider verktygen ur händerna på PK-ideologins fräcka försök är värd att uppmärksammas och stödjas!
Se: https://www.facebook.com/I.allmanhetens.tjanst/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: