Bostadsminister Mehmet Kaplan jämför finlandsfrivilliga med jihadister!

699450

På ett seminarium i Almedalen sommaren 2014 om den s.k. sjukdomen “islamofobi” i regi av det socialdemokratiska bildningsförbundet ABF och någon obskyr bidragsfinansierad “antirasistisk” organisation kallad Fight Racism Now tog MP riksdagsmannen och numera bostadsministern Mehmet Kaplan svenska jihadkrigare i försvar. Att resa till Syrien och strida med Al Qaida eller till Irak och strida med Isis, ansåg Kaplan var jämförbart med när svenskar reste till Finlands undsättning under finska vinterkriget 1939 efter att landet invaderats av det stalinistiska Sovjetunionen.

En annan deltagare i seminariet var Rashid Musa från det islamistiska studieförbundet Ibn Rushd. Han höll med Kaplan och menade att de unga män med muslimsk invandrarbakgrund som krigar som jihadkrigare med terrorister bara är engagerade ungdomar som vill hjälpa till. På seminariet fanns även integrationsminister Erik Ullenhag (FP). Dessa uttalanden från Kaplan och Musa blev för mycket. Han meddelande avvikande mening på seminariet men har inte larmat om uttalandena senare!

Var finns mediabevakningen om detta oerhörda övertramp? Kan det uteblivna mediadrevet hänga samman med att en stor andel av landets journalister är MP anhängare? Dock har det socialdemokratiska kvinnoförbundets tidigare ordförande Nalin Pekgul börjat granska Mehmet Kaplans göranden och låtanden ifråga om islamister!

Ett svar to “Bostadsminister Mehmet Kaplan jämför finlandsfrivilliga med jihadister!”

  1. lennartfrimodig Says:

    Jag visste inte att jag finns på din blogg, men det är ok.

    Lennart Frimodig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: