MODERATA MIGRATIONSMINISTERN MARIA MALMER STENERGARD HAR FÅTT ALLT OM BAKFOTEN! DUMHET ELLER MEDVETET?

Det finns, efter valet, anledning att ställa Mikael Wiehes fråga: Vem i hela världen kan man lita på? Moderaternas migrationsminister Maria Malmer Steneregard fortsätter de socialistiska globalisternas nations- och folkupplösande politik. Nu med andra fikonlöv men med samma ondskefulla konsekvens och effekt. Hittills 2023 har Sverige tagit emot migranter i en takt som överstiger flera av socialisternas år. Prognosen pekar emot 100 000 nya migranter till Sverige 2023. Kolla Migrationsverkets statistik!

Migrationsverkets aktivistiska GD Ribbenvik får Moderat beröm för att ett ”väldigt viktigt arbete inletts”. Vilket arbete? Jo, ett snabbspår på en månad för arbetstillstånd för ”talanger” från svarta Afrika. Behöver Sverige verkligen fler personer från svarta Afrika? Ribbenvik är den myndighetschef som genomfört och aktivistiskt ”promotat” den katastrofala massmigrationen av dysfunktionella muslimer. Han får beröm och nya uppdrag av Moderaterna. Skulle inte den för Sveriges folk och nation skadliga figuren avskedas och bytas ut mot en person som kan inleda övergången till en politik av återvandring och skapandet av ett Återvandringsverk? Ta till dig och ta in empirin kring vad hans uppdrag på Migrationsverket har lett till i Sverige socialt, politiskt, skattemässigt och nationalekonomiskt.

Idag har Ribbenvik och Migrationsverket 40 000 anhöriginvandrare som väntar på uppehållstillstånd. De ”ankarspersoner”som kommit tidigare har visat sig vara dysfunktionella och okvalificerade. Tror ni en enda sekund att dessa anhöriga, mormor, farmor, faster, fan och hans moster är mer kvalificerade? Sverige har tagit emot 800 000 analfabeter och kanske lika många funktionella analfabeter därtill. Den ”humanitära stormakten” utmärker sig negativt i världen. Inget annat land i världen än Sverige har beviljat migranter från Syrien automatiskt uppehållstillstånd som skett genom förrädaren Ribbevik och Migrationsverket. Förrädare är ordrätt korrekt benämningen för Ribbenvik (och hans CV) som nu Moderaterna (?) sätter sitt hopp till. Han bör avskedas som GD med omedelbar verkan och inte tilldelas nya uppdrag. Shame on you Maria Malmer Stenergard.

Den moderata migrationsministern Maria Malmer Stenergard har nämligen givit Migrationsverket och migrationsaktivisten Ribbenvik i uppdrag att skapa ett snabbspår för ”talanger” och ”högkvalificerad arbetskraft” från Afrika. True story! Kolla på Migrationsverket hemsida.

Här kan det var på sin plats att dra sig till minnes tidigare politiska försök i branschen ”kvalificerade migranter”. Kommer ni ihåg Stefan Löfven et consortes´ argument om alla läkare, tandläkare och raketforskare som skulle komma från Syrien? Vad blev det av dessa? Alla läkare som körde taxi i Stockholm? Ingenting. Några tiotal godkända som sedan visata sig vara dåliga läkare! 

”Talanger” och ”högkvalificerad arbetskraft” från Afrika? En kontinent med länder som har en befolkning med ett genomsnittligt IQ på 70 och till och med i vissa länder därunder. Det finns en enorm dokumenterad internationell forskning kring dessa globala IQ uppgifter och nationella jämförelser. Varför inte rekrytera högkvalificerad arbetskraft där den finns dvs vita kaukasiska européer! Varför söker den kvinnliga moderaten Maria Malmer Stenergard  i den mest efterblivna och lågkognitiva kontinenten (IQ 70) i världen? Svara på den frågan den som kan. Svaret finns, men är ett annat än fikonlövet.

Om man nu, till äventyrs, skulle hitta en ”talang” och ”högkvalificerad arbetskraft” på den afrikanska kontinenten som saknar avancerade forskningsinstitutioner, högkvalificerad utbildning och högkvalitativa universitet, vad gör man bäst då? Afrika har idag inga ledande naturvetare, innovatörer, uppfinnare eller forskare. Afrika är däremot en kontinent som fortfarande är i behov av U-hjälp för att gräva brunnar. Tänk er själva! De är så illa ställt att de inte kan gräva en brunn för att få vatten. 

Vad vidare anbelangar. De få högkvalificerade personer som eventuellt finns och kan hittas i svarta Afrika, skall de tas till Sverige? Behövs de inte mer än väl för att höja och utveckla den afrikanska kontinenten socialt, politiskt och ekonomiskt?

Det, av den moderata ministern Maria Malmer Stenergard, föreslagna projektet är kolonialism och imperialism av värsta sort. Nästan i klassisk marxologisk och leninistisk mening. Det lilla hopp, i form av kvalificerade personer, som finns om att Afrika skall lyckas resa sig ur efterblivenhet, bristande utveckling och ekonomisk stagnation, skall vi locka till Sverige. Har Sverige inte tillräckligt med dysfunktionella lågkognitiva afrikaner redan som det är? De borde t.o.m. en moderat minister inse. Så vad är det verkliga syftet med den moderata ministern Maria Malmer Stenergards förslag?  Fortsatt folkutbyte med nya förtecken, nya fikonlöv. Hon skär politiska pipor i vassen med förslaget som måste avvisas å det bestämdaste!

Det måste bli ett slut på den här globalistiska teatern att lura det svenska folket!

Vad säger Åkesson och SD om detta? Tiger som sju dövstumsinstitut?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: