EN FALSKMYNTARES BEDRÄGLIGT FLINANDE ANSIKTE.

Bilden skärmdump från Samnytt

Frimicklarpartiet leds av en påkommen falskmyntare. Jag har alltid undrat över och tyckt det var orättvis att Ebba Busch var så illa omtyckt, ja hatad, i breda kretsar även på vår kant. Nu vet jag varför. Nu ser jag tydligt. Hon är lika opålitlig som en falskmyntare som prånglar ut värdelösa falska sedlar.

Bolund o Stenevi må var förblindade klimatkommunister men ifråga om vindkraft får man vad de säljer. Falskmyntare är de inte.

Inte så med denne figur som säger en sak och gör en annan, hon säljer in en sak och levererar en annan. Inför valet låtsades hon inse att Sverige behöver kärnkraft för att klara den framtida elförsörjningen till företag och hushåll.

Så här lät det före valet. ”Säg nej till de stålskogar av vindkraftverk som tvingas på svenskarna och som förstör vår natur. Värna det kommunala vetot mot vindkraftsetableringar”.

Nu vill hon satsa på vindkraft. Än mer av dina och mina skattepengar skall förslösas på en icke fungerande lösning av ansvarslösa och ryggradslösa politiker som Ebba Busch och hennes frimicklare i KD. By the way läs Elsa Widdings sakliga totalsågning av Ebba Buschs förslag

”Jag skulle säga att vi behöver mer vindkraft överallt” hävdar Ebba Busch som vidare påstår att kärnkraften är ett ”nödvändigt komplement” till vindkraften.

Hon vänder upp och ner på verkligheten och ställer den på huvudet.

Ett komplement? NEJ! Kärnkraft är huvudlösningen för Sveriges, av socialisterna skapade, energibrister och vindkraften är möjligen, möjligen, komplementet.

Icke planerbar intermittent produktion kan inte ersätta eller jämställas med planerbar permanent produktion av el. Simple as that!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: