INTELLIGENCE QUOTIENT

IQ är det bästa och metodmässigt mest utvecklade testet (finns idag ca 60 olika vetenskapliga IQ test, inkl för analfabeter) rörande kognitiv förmåga. Det finns ett enormt empiriskt material (testresultat) för olika åldersgrupper och etniska grupper från alla världens länder. Lägst IQ-värden i världen är en folkgrupp i Australien på cirka 50. Den samlade globala vetenskapliga litteraturen är mycket omfattande. Jag har skrivit och presenterat de viktiga delarna av denna. Sök på min blogg under IQ.

I Finland, Danmark, Storbritannien och USA, för att nämna några länder med yttrande- och forskningsfrihet bedrivs avancerad vetenskaplig forskning om genomsnittliga IQ-nivåer i olika länder i Afrika, Asien, Europa och Amerika.

I Sverige arbetar RÅ, Riksåklagaren, på att förbjuda att man presenterar dessa fakta. RÅ lyckas därmed kränka grundlagen! De totalitära krafterna har nu bråttom. De vill dölja att Sverige tagit emot välfärdsmigranter med kognitiv förmåga runt 70. Vad skall dessa grupper arbeta med? US Army har testat rekryter i mer än hundra år. De accepterar inte någon rekryt med IQ under 83. Det finns helt enkelt inga uppgifter i armén för personer med lägre IQ. Gissa vad US Armys serier säger om vita amerikaners IQ respektive svartas. Dessa serier falsifierar invändningen att generell IQ-nivå är en fråga om kulturell och/eller utbildningsnivå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: