ÖVERENSKOMMELSEN MELLAN SOCIALDEMOKRATERNA OCH AMINEH KAKABAVEH

Den politiska vilden och kommunistiska kurden Amineh Kakabaveh och Socialdemokraterna har skrivit ett avtal. Syftet är att Magdalena Andersson skall behålla makten även till priset av förlorat anseende i den demokratiska. världen. Arvet efter Olof Palme fortsätter att falla tungt med avtal och bidrag till snart sagt varje vänsterideologi och kommunistorganisation.

Sverige styrs nu på lösa lösa boliner med en politisk vilde i förarsätet.

Överenskommelsen är ännu ett exempel på hur den mångkulturella ideologin negativt påverkar politik och det svenska samhället.

Jag har för vana att gå till texterna. Därför återpublicerar jag här hela den skriftliga överenskommelsen in extenso. Viktigt att läsa och känna till: You got to know your enemies! Efter en massa jumbo jumbo landar man i stöd till PKK:s politiska gren i Syrien PYD som andra länder klassar som terrorister.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: