THE LANCET PUBLICERAR EN STUDIE SOM VISAR ATT FYRA DOSER COVID-19 VACCIN REDUCERAR DET EGNA IMMUNFÖRSVARET.

Coronavaccin som stimulerar T-cellsimmunitet mot covid-19 vilket Pfizers och Modernas vacciner gör bryter ner kroppens naturliga immunförsvar. Det är slutsatsen efter en studie som publicerats i den mycket ansedda medicinska tidskriften The Lancet. 

En fjärde vaccindos från Pfizer eller Moderna ger en kraftigt ökad mängd antikroppar mot covid-19. Ökningen är så kraftig att delar av kroppens immunförsvar, T-cellerna, får svårare att reagera på naturliga sjukdomar.

Studien visar att det finns en potentiell risk att det egna kroppsliga immunsystemet utvecklar tolerans. En fjärde boosterdos, som många tagit, medför att kroppens egna immunsystem reagerar så att det inte längre behövs och börjar avveckla sig själv. Nackdelarna riskerar att överväga fördelarna rent medicinskt.

Studien i The Lancet har inte rapporterats i media i Sverige!

Länk till studien i The Lancet:

https://www.thelancet.com/journals/ebiom/article/PIIS2352-3964(22)00229-8/fulltext

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: