VAD MED RASMUS PALUDAN OCH DE MUSLIMSKA UPPLOPPEN?

Jag väljer reporter Fredrik Sjöshult på Expressen som exponent och representant för dem som vänder upp och ner på upploppen i Sverige och ställer dem på huvudet. Expressens rubrik är ”Fega polischefsbeslut ligger bakom våldsamma kravaller”. Sjöshult och liknande tänkare menar att problemet är, inte muslimska huliganupplopp, utan att Rasmus Paludan utövat sin demokratiska mötes- och yttrandefrihet som svensk medborgare. De menar dessutom på allvar att ”det fega polischefsbeslutet” varit att tillåta Rasmus Paludan att hålla sina möten istället för att förbjudit dem eller förvisa mötena till en skogsdunge utanför bebyggelse.

Feg har polisen varit, det har Expressens Sjöshult rätt i. Men inte på det sätt Expressen och andra menar.

Det illavarslande är att Expressen, en av våra största liberala (?) tidningar, inte förstår allvaret i det muslimska hotet mot svensk mötes- och yttrandefrihet som i dagarna utmanats och faktiskt också urholkats eftersom polisen förlorade samtliga slag mot muslimerna i Linköping, Norrköping, Örebro, Landskrona och Malmö. Det är en sorglig och djupt oroande ”set back” för svensk demokrati och de grundlagsfästa demokratiska fri- och rättigheterna. Polisen ”backade undan” och för de muslimska huliganerna och som, i Skäggetorp i Linköping, överlagrades av polisledningens av feghet utfärdade order att inte återta förlorad mark trots stark bemanning på plats.

De muslimska upploppen/upproren har dessutom tydligt demonstrerat polisens generella brist på relevant och fungerande beväpning. Polisen måste för uppdrag att slå ner muslimska upproriska horder som löper amok ha tillgång till vattenkanoner och vapen med gummikulor kanske också paintballgevär med beständig färg så att de ledande muslimska huliganerna kan märkas för att senare infångas och dömas till fängelse, för grov misshandel och våldsamt upplopp, i 10 år. Polisen har inte bara förlorat samtliga slag utan också förnedrats genom att ”backa undan” och flyende överlämna territorium till fienden. Polisen har tvingats skjuta varningsskott för att kunna fly och sedan på avstånd stå och titta på när sammanlagt ett tiotal polisbilar stuckits i brand av förberedda medtagna Molotovcocktails.

Detta har Rasmus Paludan lyckats klargöra och demonstrera för alla etniska svenskar. Det borde Sverige faktiskt vara tacksamt för. Många svenskar har i dessa dagar av Ragnarök vaknat upp ur hjärntvätt och indoktrinering. Det har jag personligen erfarit.

Rasmus Paludan har därmed gjort det svenska folket en betydande varaktig tjänst genom att öppna ögonen på folket för vad det är för ett våldsverkande odemokratiskt klientel vi släppt i och med massmigrationen av muslimer från mellanöstern och Afrika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: