DEN SOCIALDEMOKRATISKA SOCIALMINISTERN LENA HALLENGREN FORTSÄTTER KLUNSA RUNT I DE TOTALITÄRA TRÄSKMARKERNA

10 000 personer av alla schatteringar politiskt, åldersmässigt, etc samlades i helgen i Stockholm och 3 000 i Göteborg för att demonstrera emot de fascistoida vaccinpassen under den samlande parollen:

NEJ TILL VACCINPASS – JA TILL FRIHET.

De lugna, fina och kärleksfulla massdemonstrationerna, trots SVTs, EXPOs och SÄPOs försök att måla högerextremist- och naziststämplar på demonstrationerna, har skakat makten och föranlett Hallengren att reagera i Expressen.

Låt oss därför granska vad den ljugande och totalitära socialministern säger i uttalandet till Expressen.

Socialminister Lena Hallengren skriver till Expressen att hon vet att ”en del känner oro inför att vaccinera sig”. Det är det enda korrekta i hennes kommentar. Jag ägnar mycken tid åt att diskutera med vanligt folk ute på vischan och träffar mycket få personer som inte är kritiska och skeptiska inför vaccinationerna och nedstängningarna. De är ”oroliga” för vad Hallengren/Tegnell/Andersson kan hitta på härnäst och ”vaccinets” biverkningar och bristande effektivitet.

Det bör sägas tydligt och rakt att preparaten som sprutas i svenska folket inte är vaccin eller läkemedel i traditionell mening. De är inte uttryck för ”medicinsk beprövad erfarenhet”! Det som sprutas i svenska folket har givits ett ”nödtillstånd”. Preparaten är INTE långtidstestade vilket tar fem år, de är inte vetenskapligt granskade med oberoende peer review förfarande. Preparaten är således inte läkemedel eller vaccin i traditionell mening! Svenska folket är försöksråttor i ett gigantiskt experiment med oprövade preparat!

Hallengren varnar vidare för riskerna med att underblåsa den oro som en del känner för vaccinet. ”Att utnyttja den rädslan är farligt”, skriver hon i Expressen.

Ja, det är korrekt, men inte i den mening Hallengren avser. Vi som är kritiska och demonstrerar är farliga! Det är meningen med våra artiklar och demonstrationer! Vi är farliga för den ljugande socialministern, för den S-socialistiska regeringen och för Folkhälsomyndigheten eftersom vi ifrågasätter och avslöjar deras lögner och propaganda och sprider kritiska analyser, fakta och undersökningar. Vi gör ett intellektuellt renhållningsarbete gentemot ljugande regering och myndighet.

Fakta är nu så omfattande och dessutom entydig. Vaccin skyddar mot svår sjukdom och död”, skriver hon vidare.

Nej, det är inte korrekt. Fakta är långtifrån entydiga. Tvärtom, det kommer nu alltmer av empiri både i Sverige och internationellt som ifrågasätter ”vaccinets” effektivitet och påvisar konsekvenser i form av svåra biverkningar och dödlighet. Det finns idag ingen skillnad i andelarna som smittas och insjuknar mellan vaccinerade och ovaccinerade. Jag har länkat till flera artiklar på min blogg i ämnet. Se min FB den 19.1 och den 20.1. Där finns all viktig statistik från offentliga källor.

Hallengren försöker hävda att vaccinet är en stor anledning till att Sverige kan förbli så pass öppet som det är.  ”Utan vaccinet hade vi haft en mycket värre situation i Sverige just nu, med fler allvarligt sjuka och döda och sannolikt också behov av ytterligare restriktioner”, säger hon till Expressen.

Nej, det är sannolikt inte sant och framförallt saknas alla empiriska belägg. Det finns ingen – ingen – vetenskaplig undersökning med peer review förfarande som visar vad som hänt utan nedstängningar och ”vaccinationsprogram” i exempelvis en kontrafaktisk analys. ”Vaccinets” ineffektivitet, svåra biverkningar och dödlighet börjar däremot publiceras t o m i SVD och DN. Framförallt beror den lägre dödligheten och minskande IVA vård på att omikron i sjukdomsförlopp är som en ”vanlig förkylning”. Vilket inte alls motiverar de totalitära nedstängningar och medborgerliga inskränkningar Hallengren/Tegnell/Andersson fortsätter att preferera med sådan emfas.

Alla åtgärder med nedstängningar och val av antal tillåtna personer 8, 50, 500 etc är tagna helt ur luften. Det finns INGEN vetenskaplig grund för just dessa antal. Det är politiskt mumbo jumbo, inget annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: