LÄKAREN OCH STATSEPIDEMIOLOGEN TEGNELL VID FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN (FHM) VILSELEDER MEDVETET

Första hävdade statsepidemiologen Tegnell att kommande vaccin skulle ”ge ett fullgott skydd”. Det sades vid ett antal presskonferenser våren och sommaren 2020

Nu när Folkhälsomyndighetens egen statistik visar att vaccinet inte ”ger ett fullgott skydd” så flyr statsepidemiologen Tegnell till en märklig kommentar, nämligen att ”vaccinet inte är hundraprocentigt effektivt”.

Så här uttryckte sig Tegnell på presskonferensen den 13 januari 2022:

– ”Det syns ju att även en del vaccinerade drabbas av detta. (ett magnifikt understatement, jmfr tabellerna på min blogg med länk från FB 20.1.2022, min kommentar) Dels så är ju inte vaccinet hundraprocentigt effektivt och dels så är ju många av de här som avlider äldre och sköra på många olika sätt och då kan ibland kanske inte ens ett vaccin rädda dem”.

Nej, det är inte ”hundraprocentigt effektivt”. Vaccinet är INEFFEKTIVT. Kanske rent av skadligt på lång sikt. And that´s a fact! Fakta sparkar! Se mina bloggtexter i ämnet.

Från vecka 33 2021 fram till vecka 1 2022 har 70 procent av dem som konstaterats avlidna i covid-19 varit vaccinerade. Av 756 döda var 529 vaccinerade och 227 ovaccinerade.

Idag, (t.o.m vecka 1 2022 enl. rapport 14 januari från FHM) är vaccinerade som smittats av covid-19 fler än de ovaccinerade som smittats , både i absoluta tal och i relativa tal (som andel av 100 000).

Källan är Folkhälsomyndighetens egen statistik. Den finns på FHM:s hemsida. Kolla själv.

Att statsepidemiologen Tegnell inte skulle vara medveten om detta är högst osannolikt. Slutsatsen blir att statsepidemiologen Tegnell VILSELEDER MEDVETET

Varför? För att skydda egna tidigare utsagor? För att promota de totalitära nedstängningarna? För att skydda FHM:s och regeringens vaccinprogram? För att skydda läkemedelsföretagens otestade vaccin som man köpt in? För att skydda läkemedelsföretagens vinster? En spekulation, har han möjligen någon andel av dessa? Varför? Varför?

Ett svar to “LÄKAREN OCH STATSEPIDEMIOLOGEN TEGNELL VID FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN (FHM) VILSELEDER MEDVETET”

  1. LÄKAREN OCH STATSEPIDEMIOLOGEN TEGNELL VID FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN (FHM) VILSELEDER MEDVETET — lennart waaras blogg – Life, Death and all between Says:

    […] LÄKAREN OCH STATSEPIDEMIOLOGEN TEGNELL VID FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN (FHM) VILSELEDER MEDVETET — lenn… […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: