NU ÄR SMITTSPRIDNINGEN I COVID-19 HÖGRE BLAND VACCINERADE ÄN OVACCINERADE BÅDE I ABSOLUTA OCH RELATIVA TAL.

Propagandan om det ”fullgoda skyddet” som Tegnell/FHM och regeringen trumpetat ut via okritiska media i nästan två år faller nu samman som ett korthus. Inte ens den s.k. tredje ”boostersprutan” ändrar på det. Befolkningen har varit försöksråttor för flera olika otestade vaccin. Pfizers egna tester var så alarmerande att resultaten hemligstämplades i 70 år. Resultaten har ändock läckt ut och visar rent skrämmande höga tal av biverkningar och dödlighet. Resultat som undanhålls befolkningar i alla länder!

Det har blivit precis som jag skrivit och förutspått i sex månader. Vaccinerade smittas av covid-19 i högre utsträckning än ovaccinerade i absoluta tal. Så har empirin sett ut sedan hösten 2021. I relativtal, som andel av befolkning,  är smittas nu fullt vaccinerade i en högre grad än ovaccinerade. Detta gör Tegnell/FHM och regeringen allt för att mörka. Men de faktiska siffrorna finns att hämta på FHM:s egen hemsida. Sök där!

Så här ser det ut.

Antal bekräftade fall av covid-19 per vecka, från vecka 1 2021 till och med aktuell rapportvecka, totalt och vaccinerade fall. 

*Staplarna visar det totala antalet bekräftade fall varje vecka samt antal vaccinerade (vaccinerade visas som en delmängd av totalt antal). 

Rullande medelvärde för de tre senaste veckorna över antal bekräftade fall per
100 000 invånare uppdelat på ovaccinerade och vaccinerade, bland personer 12 år och äldre, från vecka 25 2021 till och med aktuell rapportvecka. 

Tabellerna på FHM:s hemsida visar att fler fall av covid-19 per 100.000 invånare inrapporterades bland vaccinerade än bland ovaccinerade.

Smittade per 100 000 invånare

                                 Ovaccinerade        Vaccinerade

v.51 2021               337                          250

v.52 2021               657                          596          

v.01 2022               1248                        1301

Den relativa utvecklingen av smittade bland vaccinerade och ovaccinerade visas av nedanstående tabell.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: