COVID-19 VACCINET FÅR KUNGLIGT EMBLEM

                      

Kungen och drottningen, båda trippelvaccinerade dvs inklusive den s.k. ”boostern” har smittats av covid-19.

Som ovaccinerad oroar jag mig för vaccinerade som vandrar omkring som omedvetna smittspridare i tron att de varken smittas eller smittar. Själv är jag och familjen noga med att ta de olika vitaminer som stärker det egna immunförsvaret och har gjort så i två år. Dessutom spritar vi händerna vid varje besök utanför hemmet. I övrigt lever jag själv som vanligt.

Men de vaccinerade är farliga! De tror nämligen fortfarande på regeringens och FHM/Tegnells lögner om ett ”fullgott skydd” som är ett i grunden empiriskt falsifierat påstående. Men, ingen avbön där!  Numera påstår samma maktcentra att man får lindrigare symptom om man är sprutad och boostad. Men i själva verket talar alla internationella undersökningar för att de nya covid-19-omikron är lindrigare, beskrivs medicinskt som en lätt förkylning. Till sist kommer vaccinet att visa sig ha haft mycket begränsad effekt på pandemin men kan ha varit skadlig långsiktigt på hälsan för dem som tagit vaccinet i synnerhet när man låter barn vara försöksråttor.

Och en S-minister (med kompetens och utbildning som pianolärare, bredvid regeringskollegan och hårfrisörskan som ansvarar för kärnkraften) föreslår en nazistisk statsregistrering av oss som inte tagit vaccin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: