LARS VILKS IN MEMORIAM


Lars Vilks är den enskilde svensk som gjort mest för yttrande- och tryckfrihet i Sverige det senaste decenniet.


För det borde vi på vår kant ordna ett minnesmonument över denne yttrandefrihetskämpe!


Muslimer i diasporan jublar och hycklarna i PK-media och rikspolitiker (inklusive Stefan Löfven Morgan Johansson och Amanada Lind, m.fl.) gråter krokodiltårar. Dessa journalister, krönikörer och rikspolitiker (stollarna på vänsterkanten som jublar lämnar vi därhän) som inte reste ett finger under muslimernas förföljelse och dödshot emot Lars Vilks. De tog aldrig avstånd från muslimerna till stöd för Lars Vilks och hans viktiga konst. Tvärtom Stefan Löfvens stående ord var ”Jag kommer aldrig, aldrig, att kritisera islam”.


Lars Vilks fick leva ett liv i fångenskap med livvakter och begränsad rörelsefrihet som en konsekvens av hans kamp för yttrandefrihet för oss alla. Till sist fick han plikta med livet för yttrandefriheten, även om döden sannolikt kom i form av en trafikolycka (vårdslös körning?) med livvaktsbilen.


Man kräks mentalt när man nu hör hycklarna.


Muslimerna är åtminstone ärliga, de hotade Lars Vilks till livet! Nu jublar de och firar att han i enlighet med det straff som utmäts i Koranen fick brinna i eld, bokstavligen!


Samtidigt nås vi av meddelandet att Skåne nu ur muslimsk synpunkt är befriat territorium, Dar al-Ahd. Polisorganisation Syd har kommit överens med muslimerna att inga islamkritiska demonstrationer får hållas i Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg, Landskrona, Höör och Klippan.


VAD ÄN VÄRRE ÄR! Saknar polisledningen i Skåne all utbildning och kunskap. Demonstrationsfriheten är GRUNDLAGSFÄST I SVERIGE! Den kan ingen Polisorganisation ”avtala bort” eller förbjuda. Demonstrera mot islam i Skåne! Ta kampen mot försöken från våra myndigheter att begränsa yttrande- och tryckfriheten! Det är en helt avgörande kamp för Sveriges framtid som ett fritt land med ett fritt etniskt svenskt folk!

Ett svar to “LARS VILKS IN MEMORIAM”

  1. Sverige & Brott Says:

    Mycket bra skrivet!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: