VARFÖR ÄR SVERIGE ”MÅNGKULTURELLT” OCH HUR GICK DET TILL?

För att svara på den frågan måste vi backa tillbaka till 1960-talet och den polske invandraren David Schwartz och hans idoga lobbyverksamhet och artiklar. En dokumentärfilm av Jonas Nilsson behandlar ämnet grundligt och utförligt. Se den! Länken finns nedan.

Schwartz som kommit till Sverige 1950 uppvaktade Tage Erlander under 1960-talet med frågan om att göra Sverige flerkulturellt/mångkulturellt men fick inget gehör. En som var lyhörd för locktonerna var självklart Olof Palme som 1975 drev igenom – utan opposition – propositionen om mångkultur. Proposition 1975:26 ofta kallad ”mångkulturpropositionen”.

Då hade David Schwarts med ett drygt tiotal artiklar i Bonniers DN – var annars – startat ett antal debatter. Det etniskt homogena Sverige skulle enligt Schwartz inom 20  år – det tog lite längre tid – ha en migrantbefolkning från andra kulturer på två miljoner individer. Detta skrev han redan 1966. Det är också det antal dysfunktionella, främst muslimska, migranter Sverige har att dras med och försörja idag! Det kulturella bidraget till Sverige kan väl på mycket goda grunder ifrågasättas.

Trots att han själv invandrat skrev han ” vi i vårt Sverige och vårt land” samtidigt som han propagerade för att andra etniska grupper skulle släppas in i massomfattning och Sverige skulle göras till ett mångkulturellt land.

Intressant att Wikipedia under rubriken mångkultur nämner David Schwartz men inte med ett ord Olof Palme och proposition 1975:26

SVERIGE BÖR VARA ETT LAND FÖR ETNISKA SVENSKAR! EN ÅTERVANDRING AV ALLA MIGRANTER – MUSLIMSKA OCH ANDRA – FRÅN EXEMPELVIS MENA MÅSTE INLEDAS OM SVERIGE SKALL KUNNA RÄDDAS!

Länken till Jonas Nilssons dokumentärfilm om hur det gick till och varför Sverige blev ett ”mångkulturellt” land. Se den, diskutera en och ta ställning till den!

https://varforarsverigeenmangkultur.se/?fbclid=IwAR3yoBrQtoKrCpXhgcT7y96VrKZSDS_sI9qhTnty6PTAhakELT0_yUhJlvk

Ett svar to “VARFÖR ÄR SVERIGE ”MÅNGKULTURELLT” OCH HUR GICK DET TILL?”

  1. Sverige & Brott Says:

    Bra!! Och naturligtvis har du helt rätt. Fler måste ju läsa om detta, så att de vet vilka det är som ska ha skulden! Skulden för detta enorma haveri som mångkulturen är.

    Att Sverige måste se efter svenskarna och svenska intressen, det måste ju komma i första hand med och inte som idag – i andra hand.

    Och naturligtvis så måste ju en återvandring inledas snarast, för annars är ju risken den att vi helt enkelt blir uppätna av det som mångkulturen gett oss – ett sådant massivt destruktivt samhälle.

    Och ett samhälle med ett sådant importerat ultravåld att det saknar motstycke i modern tid!! Ansvarsfrågan den ska inte glömmas, för en vacker dag ska den tas upp, och det ska de veta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: