STEFAN LÖFVEN OCH DEN SOCIALDEMOKRATISKA MAKTKLANEN OROAS – DET ÄR BRA

Sverigedemokraterna (SD) och Alternativ för Sverige (Afs) och andra i exempelvis POSK (Partipolitiskt obundna i Svenska kyrkan) vill göra Svenska kyrkan till en kristen karismatisk kyrka igen. De vill bryta med den socialistiska partipolitiseringen av Svenska kyrkan som socialdemokraterna (SAP) arbetat med i smyg i flera årtionden. De har använt klassik socialistisk/kommunistisk infiltrationstaktik. Strategin har varit och är att göra Svenska kyrkan till en del av den s.k. ”rörelsen” där deras partikadrer kan få välbetalda reträttplatser när de misslyckats också i politiken. Nu börjar SAP:s förrädiska arbete i Svenska kyrkan uppmärksammas. Det är bra och nödvändigt.

Vi som är troende kristna vill ha tillbaka en karismatisk kristen kyrka. Vi vill ha en kyrka som återigen kan gå med i och vara en aktiv del av inte bara besöka som kulturell och historisk plats eller för att ta del av mässan. Vi vill INTE ha en politisk socialistkyrka med statsministerns maktlystna fru i ledningen.

Den begynnande och uppmärksammade oppositionen har fått statsministern Löfven att tillsammans med andra i maktklanen begå en eländigt lögnaktig socialistartikel i Expressen. Läs den! Det är alltid bra att se och lära hur valserna i maktklanen i S går. You got to know your enemies!  

KLOCKAN MÅSTE VRIDAS TILLBAKA FRÅN EN SOCIALISTKYRKA TILL EN KRISTET KARISMATISK KYRKA!

2 svar to “STEFAN LÖFVEN OCH DEN SOCIALDEMOKRATISKA MAKTKLANEN OROAS – DET ÄR BRA”

 1. Lars Tyskling Says:

  Det verkar som att missnöjet med partipolitiseringen av kyrkan äntligen kommit upp till ytan. Det märks på ”det stora partiets” desperation och ihärdiga brunmålning. Rädslan har lett till att statsmedia ska ha en valvaka, vilket är otroligt vid ett kyrkoval. Det ska bli intressant och se om valresultatet innebär någon förändring att tala om. Jag är dock tveksam. Det kommer att ta tid att vrida denna koloss rätt igen. Den kan hinna dö sotdöden innan räddningen.

 2. Sverige & Brott Says:

  Svenska Kyrkan är tyvärr idag ett stort skämt, trist att uppleva det då den ändå en gång i tiden var synonymt med svensk kultur, svenska traditioner och en religion som Sverige haft sedan Ansgar kom till Birka för att kristna hedningarna.

  Att de idag helt öppet mer eller mindre bedriver lobbying för islam och dess följare muslimerna, det är inte bara helt obegripligt utan också fullständigt vansinnigt. Läser inte folket på teologikurserna, runt om på landets universitet, om andra religioner? Det gjordes mig veterligen förr, och speciellt de två mest närstående religionerna – judendomen och islam.

  Vad har hänt? Alla normalbegåvade svensksrvet väl vilka som islam ser som sina fiender, eller vet folk inte det? Det står uttryckligen i koranen – ”Dräp de otrogna var ni än finner dem!” Ja, och de på teologikurserna vet i alla fall vilka de otrogna är, det är ju vi! Det är skamligt hur man förstört hela svenska kyrkan!

  Men allt annat förfaller ju, så det är väl ett symptom på hur allting är idag – helt åt helvete!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: