KORREKT PANDEMI STATISTIK EFTERFRÅGAS OCH BEHÖVS!

För att korrekt bedöma allvaret i Wuhan-pandemin och vaccinationseffektiviteten bör viktig kompletterande statistik tas fram.

Enligt Socialstyrelsen statistik har per den 5 september 14 100 avlidit MED covid-19. Av dessa är 13 246 laboratoriebekräftade att ha haft covid-19. Hur många av de 14 100 som dog av andra grundläggande orsaker än med covid-19 anges inte. Hjärt-kärlsjukdom, kraftig övervikt, trafikolycka, diabetes, cancer, olika kombinationer av multipla grundsjukdomar, etc?

Det vi behöver är statistik över hur många av de 14 100 som dog AV covid-19. Den totalsiffran lär vi aldrig få veta eftersom det inte undersökts generellt. Men case-studies finns och bör gås igenom och bedömas så att vi får en sann bild av covid-19:s dödlighet. De som finns och som man kunnat hitta och ta del av antyder en dödlighet av covid-19 på mellan 10 och 20 procent. Men det är mycket preliminära undersökningar. Några studier på olika delar av befolkningen – etniskt, åldersmässigt och geografiskt stratifierade – måste göras. Vi vill VETA hur dödlig covid-19 egentligen var i olika etniska grupper, olika åldersgrupper och geografiskt.

Om vi antar att de fåtal undersökningar som finns är relevanta och korrekta så visar de att maximalt – sannolikt lägre –  20 procent av de 14 100 som dog i pandemin dog AV covid-19. Det innebär att cirka 2 800 personer dog AV covid-19. Dvs som en ordinär influensa. Influensa har vi över huvud inte sett till under denna period. Vart tog den vägen?

Vi behöver också en förbättrad statistik kring vilka som idag dör MED covid-19. Det sägs att den överväldigande majoriteten är ovaccinerade. Men, inte heller här är statistiken stratifierad på etnisk tillhörighet, vilket är nödvändigt för korrekta slutsatser. Vi vet, redan vid pandemins början vilket inte presenterades tydligt, att det var migranter från MENA i diasporan som upptog merparten av sängarna på IVA. Idag visar kartor och uppgifter som presenteras att de som smittas, ligger på IVA och dör och är ovaccinerade är migranter från MENA i diasporan. De har en högre dödlighet i covid-19 därför att de har en betydligt lägre normal D-vitamin halt i kroppen än vi etniska svenskar. Det är ju också förklaringen till att smittade, IVA-vårdade och dödlighet gått ner kraftigt under sommaren både 2020 och 2021 när solen vaccinerar oss etniska svenskar med ytterligare D-vitamin. D-vitaminpiller har jag dagligen tagit under hela Wuhanpandemin. Däremot är jag inte och kommer inte heller att vaccinera mig. 

Om man etniskt stratifierar de som idag smittas, vårdas på IVA och dör MED covid-19 så är sannolikt en mycket liten andel etniska svenskar och majoriteten migranter från MENA. Det kan faktiskt vara så att det bland etniska svenskar idag inte finns någon smitta, IVA-vård eller överdödlighet överhuvudtaget och att hela den ökning som visas idag är att hänföra till migranter från MENA och deras avkomma. Frågan som inte är besvaras av den presenterade statistiken är om det bland ovaccinerade etniska svenskar finns en överrepresentation av smittade, IVA-vårdade och döda. Jag misstänker att så inte är fallet.

Det föranleder väl helt andra slutsatser och åtgärder än dem som presenteras av myndigheter och regering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: