STEFAN LÖFVEN – ”GÖR DIN PLIKT KRÄV DIN RÄTT”.

Den sittande socialdemokratiska statsministern går, innan han definitivt kastar in handduken, ut med sedvanlig verbal gegga, i ett försök att rida på traditionella hästar. Men det blir slutligen bara en åsna.

Han säger: ”Jag kommer alltid att stå upp för hederlig arbetarmoral, gör din plikt kräv din rätt”.

Satsen ”gör din plikt, kräv din rätt” kan väl ändock ses som en godtagbar sammanfattning av den traditionella arbetarklassens moral från 1950- och 1960-talens Sverige fram till att Olof Palme påbörjade förstörelsen av svensk moral. Det är en moral både jag och min fru, födda på 1940-talet som vi är, känner igen från vår uppväxt i klassiska arbetarfamiljer i väl fungerande brukssamhällen i Västmanland.

Men i den nuvarande socialdemokratiska maktklanens och statsministern Stefan Löfvens mun blir det inget annat än hyckleri, lögn och förbannad dikt.

Vi tar hans fras ord för ord och granskar vad orden betyder och står för i hans politiska praktik. Praktiken är historiskt politikens enda verkliga, slutgiltiga och objektiva domare!

Det enda Stefan Löfven, under sju år av principlöst vinglande och kompromissande, har visat sig stå upp för är makten, den egna och partiets. Landets och den etniske svenskens intressen har han aldrig stått upp för. Det han i praktiken ”alltid” stått och står upp för är det socialdemokratiska partiets (SAP) intressen och sammanhållning. Det går före alla andra politiska överväganden. Så har det varit allt sedan Tage Erlander sade nej till svensk kärnvapen för att gå kvinnorörelsen och partiets vänsterflygel till mötes och inte riskera att splittra partiet. Det skriver Erlander uttryckligen i sina dagboksanteckningar som publicerats. Jan Myrdal brukade berömma sig av att ha varit med och drivit på i frågan från vänster. Sverige avhände sig därmed möjligheten till kärnvapen för att SAP inte skulle riskera splittring. Så ser historien ut.

Arbetare är han inte och har aldrig varit även om partiet i historiserande skrivningar försöker skapa legenden om ”svetsaren som blev statsminister”.  Drop out från en AMS kurs i svetsning är vad han är. Därefter har Löfven ”arbetat” i ”rörelsen” hela sitt liv. Vad vet Stefan Löfven om arbetarmoral? Inget! Han aldrig befunnit sig på en riktig arbetsplats som arbetare. Han har tillbringat hela sitt liv i den ”socialistiska rörelsen”. 

Politisk moral saknar han helt. Hur de står till med privatmoralen uttalar jag mig inte om, politiskt dominerad av en kvinns som han är. Han säger och gör endast sådant som entydigt gynnar hans egen makt (Sagerska palatset vill han inte lämna för allt i världen) och partiets makt och sammanhållning. Socialistisk partimoral, om sådan finns, har han möjligen. Socialistisk partimoral har alltid, från Karl Marx och Vladimir Lenin, varit en tillfällig ad hoc moral utifrån vad som bedömts gynna ”klasskampen” och partiets inflytande och makt över massorna. Det är dessa föredömen som historiskt präglat det socialdemokratiska partiet med en anpassningsbar och för tillfället politiskt lämplig moral. Det är i den traditionen Stefan Löfven och den socialdemokratiska maktklanen historiskt verkat och verkar.

Gör din plikt” . Gör din plikt gäller bara etniska svenskar inte de en miljon dysfunktionella muslimska migranterna. Den etniske svensken skall arbeta och lydigt betala skatt som den socialdemokratiska maktklanen kan förslösa på invasion av migranter, u-hjälp (med Orwells nyspråk ”utvecklingssamarbete”) till dysfunktionella diktatorer och korrupta regimer i Afrika och Latinamerika inklusive kommunistiska regimer med Castro på Kuba,  Nyerere i Tanzania, ANC/Mandela i Sydafrika och Mugabe i Zambia och Kenyatta i Kenya eller bidrag till globalister och deras organisationer som EU och FN, klimatfonder, pandemifonder m fl. Den plikten krävs inte av en miljon dysfunktionella muslimska migranter. Nej, de kan gå runt i city, i Örebro och Västerås och ställa till oreda, avla ungar och leva på skattefinansierade bidrag för sin försörjning.

”Kräv din rätt”.  Den gäller inte etniska svenskar som har vanan inne att inordna sig i kön och vänta på sin tur. De går inte före i bostadskön som de 1100 s.k. kvotflyktingar som i en enormt dyr flygoperation med 22 flygningar med Herkulesplan flögs ”hem”, som den märkliga Ann Linde uttrycker sig. Endast 50 av 1100 personer hade korrekta identitetshandling. Vilka de andra är efter kaoset på flygplatsen vet vi inte. Några var utvisade brottslingar som återvände till Sverige och ”inte kan utvisas”. Den etniske svensken utsätts för skenande kriminalitet, dödsskjutningar och skjutningar på öppen gata, våld, våldtäkter, icke fungerande polisväsende och domstolar, trängsel och köer i sjukvård, tandvård och åldringsvård men ändock utsättas för expropriativa skatter på väg mot världens högsta skattetryck. 

Däremot kan de en miljon muslimska migranterna kräva ALL rätt till försörjning, bidrag,  förmåner, möblerade bostäder, sjukvård, tandvård, åldringsvård, offentlig service och fulla pensioner (oh yes utan att ha betalt in en enda krona!!!) och utan att ha gjort rätt för sig på minsta sätt.

Så ser verkligheten ut bakom socialdemokraten Stefan Löfvens ”hederlig arbetarmoral, gör din plikt kräv din rätt”. Ett försök till äreräddning av eftermälet. Men en annan analys börjar ses i svenska och utländska media. ”Sveriges genom tiderna sämsta och mest skadliga statsminister” det är vad också PK media skriver om honom.m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: