DESPERATIONEN HOS DEN SOCIALDEMOKRATISKA MAKTKLANEN. 2.0

Nu har Magdalena Andersson, socialdemokratisk finansminister, visat desperation över kritiker av JÖK-regeringens misslyckade fögderi. Bättre då att med blossande kinder skrika i falsett om andras uppfattningar än att ta ansvar för det egna misslyckandet. Då åker sanning, relevans och anständighet ut genom fönstret.Jag har därför, än en gång, valt att in extenso vidarepublicera ett hatiskt S-inlägg. Läs för att själv se hur intellektuellt urspårad den socialdemokratiska maktklanen är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: