”JAG VILL INTE VETA”!

Det är en kommentar som jag från tid till annan möter bland medborgare när jag konfronterar dem med uppgifter om konsekvenserna socialt, politiskt och ekonomiskt av den muslimska massmigrationen från Mellanöstern och Afrika.

De brukar säga: ”Det är möjligt att du har rätt men jag vill inte veta”.

Nu har fenomenet ”turn a blind eye” spritt sig till JÖK-regeringens napartier Socialdemokraterna och Miljöpartiet samt Vänsterpartiet, Liberaler och Centerpartiet. De sticker huvudet i sanden och låtsas som att problemen inte existerar!

Det här har nämligen hänt.

Riksdagen tog i veckan ställning till ett förslag från Sverigedemokraterna att genomföra en analys av vilka konsekvenser lagförslagen om ytterligare liberalisering av invandringspolitiken får för den svenska välfärden i form av ökade kostnader och belastning.  JÖK-regeringen samt C, L och V röstade nej till att utreda frågan. Varför? För att man inte vill veta och för att man inte vill att väljarna skall få veta vad den muslimska massmigrationen kostar och förorsakar i det svenska samhället!

De förändringar för uppehållstillstånd som regeringen med S och MP nyligen meddelade i en promemoria har kritiserats kraftigt. Jag har nyligen behandlat frågan i en videoblogg.  Det som föreslås i promemorian är lägre trösklar för anhöriginvandring och sänkta krav på egen försörjning. M, KD och SD har varit kritiska och krävt en konsekvensanalys. 

Tunga remissinstanser som Pensionsmyndigheten har också påtalat att den analys som gjorts är mycket bristfällig.  De ekonomiska effekterna av den ökade tillströmningen av migranter har till exempel inte beräknats på ett riktigt sätt.

Den socialdemokratiska JÖK-regeringen säger ändock nej till konsekvensanalys trots att invandringspolitiken inneburit stora negativa konsekvenser för både pensionerna och välfärden.

JÖK-Regeringen under socialdemokraten Stefan Löfven har också kritiserats av Riksrevisionen för att man inte analyserar konsekvenserna av den förda migrationspolitiken. 

Inte bara enskilda partimedlemmar säger att ”de inte vill veta”. Sverige har en lysande intellektuell och välutbildad socialdemokratisk regering som inte heller vill veta. Kanske att problemen försvinner, om man bara blundar tillräckligt länge.

Ett svar to “”JAG VILL INTE VETA”!”

  1. ”JAG VILL INTE VETA”! — lennart waaras blogg – Life, Death and all between Says:

    […] ”JAG VILL INTE VETA”! — lennart waaras blogg […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: