NON EXISTENT!

Det finns ingen domedagsprofet och klimatalarmist som har drag av downes syndrom, asperberger och är en dysfunktionell cyborg? Att påstå att en sådan figur finns i den verkliga verkligheten är bara elakhet, förtal och fördomar av högerextremister, klimatförnekare och fascister! Det är naturligtvis viktigt att censurera dessa oseriösa figurer! Frågan är väl om man ens kan låta sådana gå fria på våra gator. De är ju farligare än återvändande IS terrorister, torterare, våldtäktsmän och pedofiler i Vivalla. Eller hur liberala Svensson Svensson?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: