MAKTEN SLÅR TILLBAKA MOT KRITIKER!

Ett svenskt DDR närmar sig allt mer efter att den socialdemokratiska ministern Morgan Johansson uppmanat Youtube, Google och Facebook, m.fl. att agera. Tecken blir fler och fler. Framförallt använder man gummiparagranfen ”hets mot folkgrupp” för att döma människor i domstol och för att stoppa kritiker på nätet.

Själv fick jag en ingress till en länk om pedofilerna i Pride och hbtq-rörselsen stängd av Facebook. Öppnades efter att jag begärt granskning. Se redogörelse i tidigare blogg-text.

Det kommer att komma mer av detta. Fler totalitära inslag drivna av den antidemokratiska ministern och socialdemokraten Morgan Johansson. Sverige har ännu inte nått botten av förtryck och hot mot yttrandefrihet. Det måste alla inse och vara beredda och inställda på. Defaitismen och hopplösheten får inte tillåtas att breda ut sig. För varje inskränkning i yttrande- och föreningsfriheterna kommer sakta men säkert fler och fler svenska medborgare att vakna upp! På sikt är det bra – det måste man förstå – att makten visar sina totalitära drag och åtgärder. De avslöjar sig själva och det är det vi skall visa med fakta och analyser.

Men förvänta er inga snabba vändningar! Det är långt kvar innan svensken i gemen inser vad som händer och vart Sverige är på väg. Jag har i flera år tidigare arbetet som konsult i Sovjetunionen och andra liknande länder under kommunisttiden och under övergångsfasen. Därför vet jag att t.ex medborgarna i DDR inte litade på makten och media. De VISSTE att makten och media ljög! Det gör inte den svenske medborgaren. Han litar på statstelevisionen, Stefan Löfven, JÖK-regeringen, Bonnier/Wolodarski DN etc!

Ett tydligt exempel på mognadsgraden i den svenska befolkningen vad avser insikter i de totalitära inslagen i svensk politik: Över 650 000 gick med i det meningslösa (avseende politiskt innehåll, ledningen för uppropet och upplägg) bensinupproret för att sänka bensinpriset från 16 kr/lit till 12 kr/lit. En felaktig och svag ledning för uppropet såg till att man körde i diket direkt. Vilket Magdalena Andersson konstaterade snabbt när hon gjorde klart att hon inte brydde sig. Jag skrev naturligtvis inte på en sådant politiskt desinformativt upprop. Jämför med medvetenheten hos de franska gula västarna!

I det nu pågående viktiga uppropet om yttrandefrihet kring SwebbTV är vi hittills inte ens 1000 pers. Jag slår vad om att vi inte ens kommer upp i 1 procent av bensinuppropet vilket skulle betyda 6 500 medlemmar i gruppen. Det säger mycket om den politiska mognadsgraden hos den etniskt svenske medborgaren.

Detta säger allt om var vi står politiskt i arbetet med att rädda Sverige och de svenska medborgarna från förtryck och undergång och hur långt vi har kvar. Man kan alltid hoppas att fler välmenande och godhjärtade liberaler också börjar vakna!

Vi måste i olika grupper och organisationer diskutera hur hoten skall mötas. Tiden för samhällsanalyser är förbi, vi vet hur problemen ser ut! Det är åtgärder som krävs! Vimåste också ha insikten att vi har flera decennier av kamp framför oss innan den etniske svensken vaknar och vi kan vända utvecklingen. Hur går vi nu vidare? Vad bör göras nu? Hur organiserar vi oss? Det är viktiga och avgörande frågor.

Gå med i FB-gruppen:

STÅ UPP FÖR SWEBB-TV

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: