EN FINSK VALFILM SOM BLIVIT VIRAL.

 

En finsk valfim producerad av Sannfinnländarna som blivit viral. Efter protester av vänsteraktivister stoppade Finnkino, som ägs av amerikanska AMC Theatres med over dodger Adam Aron, all visning av valfilmen. Två veckor före valet. Den här filmen handlar om Finland. Finland? Finland?
Hur skulle en film om Sverige se ut med verkligheten uppvriden i fiktion?

 

 

 

2 svar to “EN FINSK VALFILM SOM BLIVIT VIRAL.”

  1. Lennart Lindsjö Says:

    Det var många ”pissed of monster” som gick till valurnorna förra året! Till resultat att dom själv blev nerpissade med en januariöverenskommelse. Nu växer föraktet för PK i takt med reellt elände i vår vardag. Hoppas jag får leva tills nästa val :-). Jag vill uppleva triumf och festglädje.

  2. lennart waarasarek1962 Says:

    Jag tror på en början till förändring vid valett 2022 eller allra senast 2026. En konservativ regering med KD, M och SD är inte en frälsning men f-n så mycket bättre än denna med den kognitivt undermåliga Stefan Löfven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: