MIGRATIONSVERKET GER 10 MILJONER UIGURER I KINA FLYKTINGSTATUS OCH DÄRMED ASYL OCH UPPEHÅLLSTILLSTÅND I SVERIGE.

Det skall bli enklare för uigurer och andra muslimska grupper i Kina att få flyktingstatus och därmed asyl och uppehållstillstånd i Sverige enligt beslut av Migrationsverket. Det uppger Ekot. Bakgrunden är den förföljelse som gruppen anses utsättas för.

Kina har nämligen inrättat stora omskolningsläger för muslimerna, eftersom de ser gruppen som ett hot mot landet, dess trygghet och säkerhet. Migrationsverket menar att Kina i praktiken förhindrar muslimerna att utöva sin religion. Det betyder i klartext att Sverige har en myndighet Migrationsverket som överprövar rimliga säkerhetspolitiska beslut i ett annat land, i detta fall Kina.  Kina har en hårdför politik mot muslimer. De vill förhindra muslimska terrordåd i landet. Det har lärt och sett vad som händer i andra länder. I Kina finns cirka 10 miljoner uigurer, varav de flesta bor i regionen Xinjiang som kan komma att strömma till Sverige så snart Migrationsverkets oansvariga beslut blir känt, vilket via internet går fort. Det betyder än fler dysfunktionella, lågintelligenta, lågkompetenta och lågutbildade muslimska migranter att försörja för svenska skattebetalare.

Vi måste kräva av regeringen att den omprövar beslutet och stoppar den muslimska migrationsaktivism som Migrationsverket driver i syfte att helt förstöra Sverige som ett land för etniska svenskar!

****************

Ur Migrationsverkets dokument, sidan 4:  ”Migrationsverket bedömer att det är sannolikt att en asylsökande från Kina som är muslim och uigur eller tillhör någon annan turkisk folkgrupp, samt har haft sin hemvist i provinsen Xinjiang i Kina, i normalfallet riskerar att placeras i omskolningsläger eller att utsättas för andra typer av ingripanden. Eftersom grunden för detta är personens tillhörighet till viss folkgrupp eller personens religiösa eller (tillskrivna) politiska uppfattning, är personen att anse som flykting.”

Läs texten en gång till! Migrationsverket har alltså bedömt en grupp i Kina som flyktingar proaktivt innan de ens börjat fly. Sverige uppmanar således denna grupp på mellan 10 – 13 miljoner att fly till Sverige! Jag hoppas att den Kinesiska regimen agerar kraftfullt politiskt emot Sverige för  detta ingrepp i Kinas inre angelägenheter. Sannolikt enda sättet att få stopp på galenskapen!

Källa: https://lifos.migrationsverket.se/dokument?documentSummaryId=42602

Huvuddokument: 190125700,pdf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: