”ALLAS LIKA VÄRDE”?

 

En intressant iakttagelse efter att noga ha följt MSM de senaste veckorna! Det är helt tyst kring den meningslösa frasen ”allas lika värde” just nu. Från början en pinsam felöversättning från FN stadgan och sedan upprepad och tillämpad bortom det rimlig tills den blivit en politisk besvärjelse som upphäver alla sakargument.

Det är väl inte OK – kanske inte ens PK – för identitetspolitiska PK politiker och media att hävda att de MUSLIMSKA daesh/IS terroristerna, mördarna, våldtäktsmännen och pedofilerna tillhör ”allas lika värde”!

Några ”do-gooders” och naiva muslimkramare hävdar ändock att barnen till daesh terroristerna borde tillåtas komma till Sverige eftersom de tillhör ”allas lika värde!” Aftonbladets Anders Lindberg tar som vanligt i bortom all sans och balans och drar till med att ”Barnen till IS-terrorister är faktiskt människor.”  Människor?  Ja, det trodde också jag att daesh terroristerna var, även om de inte ingår i ”allas lika värde.”

Men NEJ, barnen skall inte till Sverige. Se filmen på min FB-sida där de sparkar fotboll med avhuggna huvuden! Å andra sidan är jag varken identitetspolitisk eller PK och inte heller troende på frasen ”allas lika värde.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: